Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Děkuji Ti, děkuji Ti...ale pokud si dobře vzpomínám, na Kuňce jsi hrála podstatně lépe než jáproč ? vedle mě budeš vždycky za hvězdu
minulost neplatí, pokouším se začít znovuDěkuji Ti, děkuji Ti...ale pokud si dobře vzpomínám, na Kuňce jsi hrála podstatně lépe než já
Jednak nevím co znamená " se pýřit" (dosud jsem myslel že červenat se) a jednak mě to uráží.vždy mi bylo příjemnější byt sarkasticky sebekritický než se pýřit a ukazovat touhu po vítěztví. Ale když vás tak pročítám, je načase potrénovat a bojovat s @doktordee a @Jerry o první místo, abychom aspoň ten vážený průměr měli v rámci fóra vyrovnaný myslím samozřejmě ambice, nikoli hru samotnou
Haha to víš, ze chci vyhrát a mám radost jak malý kluk, když mi někdo po hře koupí prohranou Colu. Na druhou stranu, když ji platím já, tak mi to den nezkazíA když @Marklar vyhraješ, těší tě to, nebo je ti to upřímně jedno. Není to prosím žádný útok na tebe. Opravdu mě to zajímá, protože já i kdybych si stokrát říkal, že se jdu jen příjemně projít s kámošema, stejně je chci porazit. A není podstatný, že o nic nehrajem. Přijde mi, že bez tý soutěže tomu příjemně strávenému dni něco chybí. Na druhou stranu je pravda, že to jestli jsem byl 1. Nebo 4. ve flightu mě zajímá jen cestou z 18.grýnu do klubovny, pak už je to bezvýznamná zapomenutá záležitost.
Ty si to proputtuješTak já třeba plánuju vyhrát. Očekávám, ze mě necháte. Putin taky střílí góly v KHL!
...a Kim dává hole-in-one na každé jamce!Tak já třeba plánuju vyhrát. Očekávám, ze mě necháte. Putin taky střílí góly v KHL!
Chuckovi jdou jamky samy naprotiNetušíte někdo jak je na tom Chuck Norris? Očekával bych, že 18-ku dá tak na 15 až 16 úderů, nebo se mýlím?
Eh, tomu nerozumím!Tak koukam, ze asi pojedu sam, kdyz je Vam vsem ranni osmnactka malo
To nějak nechápu, je vás na ráno na Bohdaneč na dva flajty Jo táááák, tobě se zdá hodně dát ještě odpoledne Roudničku?? Nebuď srabík, to dášTak koukam, ze asi pojedu sam, kdyz je Vam vsem ranni osmnactka malo
Náčelníku, budiž tvoje přání vyslyšeno a slibuji, že i na počasí se už pracuje.