Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
dnes puttuje jak buh, tos u nej nevidel, neco ho osvitilo
Všichni jsme hráli jako bozi. V dobré společnosti dobrá hra.dnes puttuje jak buh, tos u nej nevidel, neco ho osvitilo
Tak asi jediný, kdo tam hrál včera tužku jsem byl já.Všichni jsme hráli jako bozi. V dobré společnosti dobrá hra.
Tak příště s námiTak asi jediný, kdo tam hrál včera tužku jsem byl já.
Naopak... jamka cislo 9 resi brutto vysledek hrace pro pripade, ze je kratky a rovny, a mel by tudiz nezanedbatelnou vyhodu proti vsem ostatnim.Škoda, pro mě, že není poslední jamka kratší
přesně500,- až 100,-Kč za jednotlivou položku, jestli si dobře pamatuji. Ale divot, uhrabat a vrátit řizek je snad běžné.
Je tam taková houpací přenosná tabulka na první jamce.zítra se tam chystáme...na webu je v Místních pravidlech věta: Tresty za porušení zákazu jsou stanoveny Provozním řádem hřiště . A Provozní řád hřiště na webu není. Tak nevím.
zelezne tycko a kladivo do kazdeho baguJá si dovedu představit, jak bych hrál z červenozelenýho, modročernýho možná i fialovooranžovýho kolíku. Sice by to bylo s trestem, možná i s DQ za zvednutí míčku a jeho natýčkování na kolík ale šlo by to. Jen nevím jak by se mi povedlo do libovolně barevného kolíku vstoupit. Obráceně by to bylo asi dost bolestivý ale šlo by to, ale takhle ... ???