Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A hlavně na webu nepřijdeš o reklamyTak hlavně, aby se na webu nenacházelo moc diváků, kteří by to jistojistě zahltili![]()
Díky za spoilerTak hlavně, aby se na webu nenacházelo moc diváků, kteří by to jistojistě zahltili![]()
Sice jsem u toho usnul, ale za první 2 hodiny jsem ve streamu reklamu neviděl..A hlavně na webu nepřijdeš o reklamy
Já myslel, že ČT nesmí do pořadů vkládat reklamy, ale to se evidentně netýká streamu.![]()
Bosáka mám jako komentátora rád........ale tohodle jsem si taky všimnul, to si mohl odpustit.je tady este nejakej fanousek LIVu kteryho serou Bosakovy zavistny a nenavistny komentare.... viz komentar Meronka,. nechapu ze si to nemuze usetrit...
Tak ve středu při 3PAR Contest reklamy na ČT Sport Plus byly - každou chvíli tam kvičel ten zelenej skrček z AlzySice jsem u toho usnul, ale za první 2 hodiny jsem ve streamu reklamu neviděl..
Zřejmě to není totéž, jako Masters. Jestli je tam zelenej skrček z alzy nebo malej blonďatej skrček, co se válí po greenu nebo jinej skrček, kterej se snaží vyvrátit vlajku je mě osobně asi fukTak ve středu při 3PAR Contest reklamy na ČT Sport Plus byly - každou chvíli tam kvičel ten zelenej skrček z Alzy![]()
Nejsem fanoušek LIV.je tady este nejakej fanousek LIVu kteryho serou Bosakovy zavistny a nenavistny komentare.... viz komentar Meronka,. nechapu ze si to nemuze usetrit...
No jo........ty dva pomotal. Já přes zelený tlačítko zvuk v poho, ale zato obrazJá zaregistroval, že pomotal Theegalu a Finau, když tvrdil, jak má velkou rodinu...
Není tmavej jako tmavej.....
Navíc, mně vadilo, že jsem měl špatný zvuk komentáře. Alespoň, když to jelo přes zelené tlačítko
Ja jsem spis zvedavej, jestli da cut(doufam ze jo), jak na tom bude treti a ctvrty kolo.Jsem zvědav, jak to dneska odchodí Tiger, když teď dohrává a pak má jít hned na druhé kolo...