Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak tady si vem ještě za pár korun rukavici, já tam loni koupil dvoje.Vzal jsem boty a kalhoty
Bývalo vč. práce (práce za 0,- Kč). Z tohoto není jasné, jak to bude letos.
Díky za info.. Omrknu to, protože zvažuji přechod na jumbo gripy na další sezonu
Takže jsem tam volal, cena je vč. montážeBývalo vč. práce (práce za 0,- Kč). Z tohoto není jasné, jak to bude letos.
Neví někdo?
Takže přegripováno 6 holí (5x Golf Pride MCC Plus4 Aling a 1x GolfPride MCC Plus) za 2.240,- vč. montážeTakže jsem tam volal, cena je vč. montáže
No. Taky mám pregripovano. Ale ty tři rány asi zůstaly v GolfArtsuTakže přegripováno 6 holí (5x Golf Pride MCC Plus4 Aling a 1x GolfPride MCC Plus) za 2.240,- vč. montáže
Nové gripy prý mohou ubrat až 3 rány/kolo, tak to už můžu na PGA
Tak já si je tam vyzvednu, až tam pojedu. Můžu? Daruješ mi je?No. Taky mám pregripovano. Ale ty tři rány asi zůstaly v GolfArtsu
A stojí těch 6 ran za ty prachy?A platí to pro všechny? Ty tři rány? Že bych nechal přegripovat hned dvakrát za sebou najednou
No myslím, že tam bude nějaké to palmareTak já si je tam vyzvednu, až tam pojedu. Můžu? Daruješ mi je?
To bude v poho, @Sauron se nalosuje se mnou do flightu a celou hru ho budu bavit svým cholerickým projevem A ještě zahraje výborný výsledek.No myslím, že tam bude nějaké to palmare