Když člověk klikne na další informace, tak se přesměruje na stránky, kde je to za tu cenu volně k objednání. Přestaň si tady laskavě hrát na výjimečnýho, od toho tu jsou jiníJestli nechrápeš, tak jsem ochoten slevit v tomto směru ze svých nároků.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Když člověk klikne na další informace, tak se přesměruje na stránky, kde je to za tu cenu volně k objednání. Přestaň si tady laskavě hrát na výjimečnýho, od toho tu jsou jiníJestli nechrápeš, tak jsem ochoten slevit v tomto směru ze svých nároků.
Neomezená hra na těchto hřištích (+ další 3) po celý rok, stojí 8888,- Tohle je strašný bláto.Balík 12 her na rok 2020 - Botanika, Hodkovičky, Mladá Boleslav, Motol, Slapy, Stará Boleslav - jen 15 voucherů k dispozici | Golfové slevy
Nalaďte se na novou sezonu a pořiďte si balík 12 her - 2x Botanika, 2x Hodkovičky, 2x Mladá Boleslav, 2x Motol, 2x Slapy, 2x Stará Boleslavwww.golfoveslevy.cz
golfhaftet.comPřed časem tady na jamce někdo dával doporučení na nějakou golfovou kartu pro slevy na hřiště po celé Evropě. Nemyslím Fairway to Hotel. Mě to tenkrát zaujalo, protože tam v nabídce byla kvanta hřišť ve Skandinávii a já očekávám, že se blíží doby kdy začnem v létě utíkat do chladnějších krajin. Já tydýt si to nikam neuložil ani nezapsal (tedy nejspíš uložil ale netuším kam ) a teď to za boha tady v komentářích nikde nemůžu najít. Nepřipomněl by se prosím původní autor ???
Díky, óóó veliký.golfhaftet.com
nove je tam i par hrist v cr a sk (marianky, cihelny, frantovky, celadna, velka lomnica)
s Haftetem?? dva roky jsem mel, vsude bez problemu, jen je potreba si hlidat, kdy to plati, obcas nejdou vikend nebo maji vyloucene urcite tydnyNemá náhodou někdo zkušenost?
OK, díky.s Haftetem?? dva roky jsem mel, vsude bez problemu, jen je potreba si hlidat, kdy to plati, obcas nejdou vikend nebo maji vyloucene urcite tydny
uprimne nevim, proc je to na golfovych slevach, kdyz tuhle akci ma Titleist kazdy rokZobrazit přílohu 10485TITLEIST premiové míče v jarní akci: 3+1 tucet zdarma a vlastní potisk navrch | Golfové slevy
4x 12 prémiových míčů Titleist PRO V1x / PRO V1 / AVX nyní s vlastním potiskem za pěkných 1113 Kč/tucetwww.golfoveslevy.cz
Lídl má v akci každé 3 týdny pivo Bráník - a vždy je to super akce!!uprimne nevim, proc je to na golfovych slevach, kdyz tuhle akci ma Titleist kazdy rok
Jasně, taky mě pobavilo, jak to každém prodává. Ale já teda prodal líp (stejně jako ty)..
Díky za info rovnou jsem objednal 4 ks, pokud je objednávka nad 520,- Kč tak je doprava zdarma. Tak jsem zvědav jaké budou, ale za ty peníze to asi ani řešit nebuduNáhodou jsem našel na oficiálním CZ eshopu Adidas.cz - Adidas Polokošile na golf za 139 kč (s poštou 191 kč) - dostupné velikosti XS, S, XL. Akci mají jen na barvu "Tmag Grey Two Htr", u ostatních barev jsou jiné ceny.
https://www.adidas.cz/polokosile-heather-blocked/DZ8520.html