Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

TÚRA: 19. jamka IndoorCup 2017/18

V kalendáři akcí 19.jamky: 10 dates

Stav
Uzamčeno.
Dali jsme s @Helldriver taky ještě opravu, zda a co to změní netuším...

IMG_20180211_174908.webp

IMG_20180211_174919.webp

Tak dnešní golfový masakr :D dopoledne 4 hodiny s Tomášem Kloudem a večer 2 hodiny s Tomášem Vyhlídkem :D Zlepšení o dvě rány, spokojenost ... a teď týden na neschopence :D bolí všecko

20180211_205748.webp

Tak abychom nebyli nastejno ...
Nejde to lepe, když vás prudí za zady @jan.taraba a směje se za každé bogey ....

Zobrazit přílohu 3880
Dali jsme s @Helldriver taky ještě opravu, zda a co to změní netuším...

Zobrazit přílohu 3881

Zobrazit přílohu 3882
Tak dnešní golfový masakr :D dopoledne 4 hodiny s Tomášem Kloudem a večer 2 hodiny s Tomášem Vyhlídkem :D Zlepšení o dvě rány, spokojenost ... a teď týden na neschopence :D bolí všecko

Zobrazit přílohu 3885

Všem aktulizováno zlepšení :)
https://goo.gl/Ma5akV

DIVIZE VIRTUAL: Výsledky z VII.kola túry (Mauna KEa) jsou tu. První tři místa:

1. místo - Marcel Kvietok (85/65 ran, zlepšení hracího hcp z 19,5 na 16)
2. místo - Jan Taraba (86/67 ran, zlepšení hracího hcp z 18,2 na 15,7)
3. místo - Jiří Žampach (79/68 ran, zlepšení hracího hcp z 10,2 na 8,2)

Více tu: https://goo.gl/Ma5akV
(celkové a průběžné výsledky túry na prvním listě sešitu). Vítězům gratuluji!

---
Zítra v Čechii hrajeme Gleneagles, všichni budou zároveň zapsání i do divize VIRTUÁL, čtvrté kolo je zítřkem zahájeno.

8. kolo: út 13.2. - ne 25.2.2018 – Gleneagles
Výsledky hlásit sem.

DIVIZE VIRTUAL: Výsledky z VII.kola túry (Mauna KEa) jsou tu. První tři místa:

1. místo - Marcel Kvietok (85/65 ran, zlepšení hracího hcp z 19,5 na 16)
2. místo - Jan Taraba (86/67 ran, zlepšení hracího hcp z 18,2 na 15,7)
3. místo - Jiří Žampach (79/68 ran, zlepšení hracího hcp z 10,2 na 8,2)

Více tu: https://goo.gl/Ma5akV
(celkové a průběžné výsledky túry na prvním listě sešitu). Vítězům gratuluji!

---
Zítra v Čechii hrajeme Gleneagles, všichni budou zároveň zapsání i do divize VIRTUÁL, čtvrté kolo je zítřkem zahájeno.

8. kolo: út 13.2. - ne 25.2.2018 – Gleneagles
Výsledky hlásit sem.

Vím, že budu vypadat jako ubrečenec, ale jsem smutnej... chtěl bych alespoň jedno kolo vyhrát... už po čtvrté jsem druhý :(

Vím, že budu vypadat jako ubrečenec, ale jsem smutnej... chtěl bych alespoň jedno kolo vyhrát... už po čtvrté jsem druhý :(
"Musíte se víc snažit, pane správče." :p

Tak nebreč a uber tak 2 rány, třeba když to budeš hrát celý týden v kuse, tak se ti to jednou povede :D

Tak nebreč a uber tak 2 rány, třeba když to budeš hrát celý týden v kuse, tak se ti to jednou povede :D

Já už víc ubrat nedokážu ... ani kdybych trénoval týden v kuse :D Jsem na to moc tlustej a neohebnej :D Jeden z lepších trenérů v Liberci mi doporučil zlepšit kondici ... zdelší to rány

To není o delších ranách. Jen o přesnějších. A dvě rána ubrat přece není takový problém, když hraješ 85. Jsou tací, co hrají i pod par.

Jsem na to moc tlustej a neohebnej :D....
A co Andrew Beef Johnston nebo Kiradech Aphibarnrat to jsou hubeňouři? To se mi na golfu líbí, že i takový postavičky můžou být na čelních pozicích

A co Andrew Beef Johnston nebo Kiradech Aphibarnrat to jsou hubeňouři? To se mi na golfu líbí, že i takový postavičky můžou být na čelních pozicích

Jasně i Lefty je postavička ... ale není jich tolik :)

A nebo Helldriver to je taky postava .;)

Byl jeden a ztroskotalo to na tom, že se nikdo nechcete přidat k mé promenádě v plavkách...

Byl jeden a ztroskotalo to na tom, že se nikdo nechcete přidat k mé promenádě v plavkách...
Já už jsem starší člověk, takže si moc nepamatuju, ale nemělo to tenkrát být spíš bez plavek? :confused::p

Já už jsem starší člověk, takže si moc nepamatuju, ale nemělo to tenkrát být spíš bez plavek? :confused::p
o_OTo by ses přidal?;)

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom