jan.taraba
Aktivní člen
Tak abychom nebyli nastejno ...
Nejde to lepe, když vás prudí za zady @jan.taraba a směje se za každé bogey ....
Zobrazit přílohu 3880
Nekecej zase ... nesmál jsem se, jen jsem se uculovat u těch dabláčů
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nejde to lepe, když vás prudí za zady @jan.taraba a směje se za každé bogey ....
Zobrazit přílohu 3880
Zobrazit přílohu 3880
Dali jsme s @Helldriver taky ještě opravu, zda a co to změní netuším...
Zobrazit přílohu 3881
Zobrazit přílohu 3882
Tak dnešní golfový masakr dopoledne 4 hodiny s Tomášem Kloudem a večer 2 hodiny s Tomášem Vyhlídkem Zlepšení o dvě rány, spokojenost ... a teď týden na neschopence bolí všecko
Zobrazit přílohu 3885
DIVIZE VIRTUAL: Výsledky z VII.kola túry (Mauna KEa) jsou tu. První tři místa:
1. místo - Marcel Kvietok (85/65 ran, zlepšení hracího hcp z 19,5 na 16)
2. místo - Jan Taraba (86/67 ran, zlepšení hracího hcp z 18,2 na 15,7)
3. místo - Jiří Žampach (79/68 ran, zlepšení hracího hcp z 10,2 na 8,2)
Více tu: https://goo.gl/Ma5akV
(celkové a průběžné výsledky túry na prvním listě sešitu). Vítězům gratuluji!
---
Zítra v Čechii hrajeme Gleneagles, všichni budou zároveň zapsání i do divize VIRTUÁL, čtvrté kolo je zítřkem zahájeno.
8. kolo: út 13.2. - ne 25.2.2018 – Gleneagles
Výsledky hlásit sem.
"Musíte se víc snažit, pane správče."Vím, že budu vypadat jako ubrečenec, ale jsem smutnej... chtěl bych alespoň jedno kolo vyhrát... už po čtvrté jsem druhý
Tak nebreč a uber tak 2 rány, třeba když to budeš hrát celý týden v kuse, tak se ti to jednou povedeVím, že budu vypadat jako ubrečenec, ale jsem smutnej... chtěl bych alespoň jedno kolo vyhrát... už po čtvrté jsem druhý
Tak nebreč a uber tak 2 rány, třeba když to budeš hrát celý týden v kuse, tak se ti to jednou povede
A co Andrew Beef Johnston nebo Kiradech Aphibarnrat to jsou hubeňouři? To se mi na golfu líbí, že i takový postavičky můžou být na čelních pozicíchJsem na to moc tlustej a neohebnej ....
A co Andrew Beef Johnston nebo Kiradech Aphibarnrat to jsou hubeňouři? To se mi na golfu líbí, že i takový postavičky můžou být na čelních pozicích
A nebo Helldriver to je taky postava .A co Andrew Beef Johnston nebo Kiradech Aphibarnrat to jsou hubeňouři? To se mi na golfu líbí, že i takový postavičky můžou být na čelních pozicích
Takový návrhy už tady byly a nikdy k tomu zatím nedošlo ...Chce to zvolit Miss a Missáka 19. jamky - to je jasné...
Já už jsem starší člověk, takže si moc nepamatuju, ale nemělo to tenkrát být spíš bez plavek?Byl jeden a ztroskotalo to na tom, že se nikdo nechcete přidat k mé promenádě v plavkách...
To by ses přidal?Já už jsem starší člověk, takže si moc nepamatuju, ale nemělo to tenkrát být spíš bez plavek?
To až po kvalifikaci. Ve finále!Já už jsem starší člověk, takže si moc nepamatuju, ale nemělo to tenkrát být spíš bez plavek?Byl jeden a ztroskotalo to na tom, že se nikdo nechcete přidat k mé promenádě v plavkách...