Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

TURNAJ TURNAJ: 19.jamka OPEN - Terezín ne 13.4.2025

V kalendáři akcí 19.jamky: 13-04-25

Já a @kristyna - tentokráte prosíme ve společném flajtu. Ještě je začátek sezóny, tak to spolu myslím zvládneme.

Jo a trochu se na pozadí přemlouvá ještě k účasti @Ferrry - jestli se nakonec přemluví doma, že se mu chce, tak půjde taky a v tom případě prosíme do společného flajtu. Promiň Františku, musel jsem to sem napsat teď, protože bych později mohl zapomenout? Tak dej vědět, pls. :) Samozřejmě ale, půjdeme rádi s kýmkoli, kdo na nás bude mít chuť a náladu. Dobré by bylo, kdyby uměl trošku hrát, resp. měl alespoň trochu formu... abychom se my ostatní mohli inspirovat, jak je to snadné a jednoduché. Páč u nás s Týnkou golfová forma je aktuálně trochu proměnlivá. :)

Upraveno:
Jo a trochu se na pozadí přemlouvá ještě k účasti @Ferrry - jestli se nakonec přemluví doma, že se mu chce, tak půjde taky a v tom případě prosíme do společného flajtu.
Tak já teda hlásím, že se mi chtělo a doma to prošlo, takže se v neděli vidíme a těším se. 😍
Jen krátké info ze zákulisí a snad to nebude číst Týnka. 😂
Michal mi poradil, že si mám dupnout, jako to dělá on. Vždycky prý řekne, že je prostě hlava rodiny a tím to hasne. Nikdo si mu nedovolí oponovat a dělá si co chce. Zkusil jsem to a vyšlo to.
Sice si teď s Michalem hledáme společný pronájem, ale doma jsme si prostě dupli... 😂
Takže díky za radu a v neděli se spolu nasnídáme někde stranou, abychom nerušili lidi, co mají rozum. 🤦‍♂️

Tak já teda hlásím, že se mi chtělo a doma to prošlo, takže se v neděli vidíme a těším se. 😍
Michal mi poradil, že si mám dupnout, jako to dělá on. Vždycky prý řekne, že je prostě hlava rodiny a tím to hasne. Nikdo si mu nedovolí oponovat a dělá si co chce. Zkusil jsem to a vyšlo to.
Sice si teď s Michalem hledáme společný pronájem, ale doma jsme si prostě dupli... 😂
Takže díky za radu a v neděli se spolu nasnídáme někde stranou, abychom nerušili lidi, co mají rozum. 🤦‍♂️
Mám pár nájemních bytů ......

A ještě tu o Červené Karkulce 🙏

Tak to je krásné, bohužel já se nezúčastním, práce neutekla, ale zůstala, takže strávím neděli v kanceláři.

Užijte si to a děkuji, že na mě myslíš ;) ;) ;)

Tak to je krásné, bohužel já se nezúčastním, práce neutekla, ale zůstala, takže strávím neděli v kanceláři.

Užijte si to a děkuji, že na mě myslíš ;) ;) ;)
Kdybys tu práci naučil onanovat, tak se udělala sama ...

Da se platit kartou, nebo si musim vybrat cash? @Sauronyslim
Myslím že
Tak, půjčil jsem si Bradavický klobouk a vyndal z něj tyto flighty:

1. @requo, @kristyna, @Ferrry
  2. @Sauron, @macdav, @RomanL
  3. @RobertSlajs, @ligi, @Izanagi, @Karl
  4. @Seppper, @Marcela, @jumbodedek, @fous
Asi se nedá vyhovět všemu a všem. Počítám, že Tereza z Terezína dá první jeden až dva flighty místních.
Případné připomínky prosím sem do dnešního večera.
Pokud se přihlásí @TP_79, půjde se mnou a spol.
Tak doufám, že si tu hru všichni užijeme. Hlavně mi s Marcelkou @Marcela . Máme ve flajtu dva singláče, aspiranty na vítězství ;)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom