Pánové @macdav a @jumbodedek - pokud by vám nevadil neurotickej psychopat, šel bych s vámibude mi potěšením pokud si dobře pamatuji, tak jsme spolu ještě nehráli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pánové @macdav a @jumbodedek - pokud by vám nevadil neurotickej psychopat, šel bych s vámibude mi potěšením pokud si dobře pamatuji, tak jsme spolu ještě nehráli
Ok, tak pro „neprofíky” - gagarin dohromady se šlajzemNevím, o čem mluvíš, já nevěděl, že toto je profi forum
Jsem pro, tak se nam to rysuje a ctvrty do party jeden z dvojice @PFP ci @RomanLPánové @macdav a @jumbodedek - pokud by vám nevadil neurotickej psychopat, šel bych s vámi
Jsem potěšen, že jsem byl zařazen do jednoho z Jamkařských flightů. Moc jsem se těšil, protože Lípu mám rád a předpověď počasí je luxusní. Bohužel musím řešit nějaké ne úplně příjemné záležitosti a jelikož v neděli odjíždím do Rakous, nemám je kam odložit (jak to obvykle dělávám). Se slzou v oku jsem se tedy musel z turnaje odhlásit a budu vám všem v sobotu tiše závidět. Užijte si rány skvělé i ty ostatní a já budu doufat, že na příští "Open" mi to snad už konečně fakt vyjde.Návrh na flajty - jen Jamkaři, které známe jménem. Ostatních 18 účastníků z aktuálně přihlášených pravděpodobně neznáme z Jamky.
Pokud se na někoho zapomnělo, tak se ozvěte!!!
Dobře tyNávrh na flajty - jen Jamkaři, které známe jménem. Ostatních 18 účastníků z aktuálně přihlášených pravděpodobně neznáme z Jamky.
Pokud se na někoho zapomnělo, tak se ozvěte!!!
SrabePoreferuj, ať se kdyžtak stihnu odhlásit. Dík
se budeme hezky doplňovatPánové @macdav a @jumbodedek - pokud by vám nevadil neurotickej psychopat, šel bych s vámi
doufám, že jsi si po sobě vypíchnul ty pičmárkySlíbená aktuální „recenze” dvojky.
Takže momentálně jsou žluté na modrých. K vrbě (viz obrázek) to je 180m, ale vlevo je voda ještě cca o 4m blíž.
Z bilych je to k vrbě (viz obrázek) 194m, ale vlevo je voda ještě cca o 4m blíž.
Raf mezi fervejí a rybníkem je široký cca 12m.
Takže ideální max. vzdálenost na fervej ať si každý soudruh přepočítá sám.
Strouha před fervejí je aktuálně téměř bez vody, jen uprostřed je cca 20 cm široka stružka. Ale - zbytek strouhy je hodně měkký či spíše bahnitý.
Zobrazit přílohu 37366
A zde pozice míčku po mé druhé ráně z 84m z ferveje. A protože jsem střevo, tak 2 paty a easy par
Zobrazit přílohu 37367
Jinak hřiště v perfektním stavu, rafy posekané, ferveje krásně měkké (žádné nepředvídatelné odskoky či naopak zaboření míčku) - radost z nich hrát, grýny celistvé, ochotné přijímat míčky.
O tom, že grýny drží, svědčí i to, jak míč zastavil na 18. po mé druhé ráně ze 160m. A protože, jak už jsem psal, jsem střevo, tak 2 paty a easy par
Zobrazit přílohu 37368
Myslím, že všichni, kteří v sobotu dorazí, budou spokojeni s kvalitou hřiště. Kvalita výsledků už je už pak na každém soudruhovi.
Teď jsem se urazildoufám, že jsi si po sobě vypíchnul ty pičmárky
To bylo předtím než jsem se dozvěděl, že půjdeme spolu, to bych se nikdy neodhlásilSrabe
A to je pravda , ale myslím, že si nemáme úplně moc co vyčítat Teda teď mě trochu mrzí, že jsem minulý rok neodjel bez tebe, ale já jsem holt dobrák od přírodyPozor na něj nosí smůlu, v životě jsem nezahrál tak špatně jako s Tomášem ve flajtu
Já to mám opačně, svoje nejlepší číslo mám s Tomem ve fightu, dvakrát jsem vyhrál Grabštejn za účasti Tomova házení holí; díky Tome @TP_79 , bylo to super ....Pozor na něj nosí smůlu, v životě jsem nezahrál tak špatně jako s Tomášem ve flajtu
Ahoj, můžu jen poprosit. Jít já ( Lukáš Kounovský a Stanislav Kára a poprosím 9:30 a dál? Musím ráno ještě ba Ypsilonce máknout děkujuBlíží se sobota, předpověď počasí bude krásná, teda, doufám, že to rosničkám tentokrát vyjde.
https://www.cgf.cz/cz/turnaje/turnaje-vyhledavani/turnaj?id=874794896
Tak kdo bude mít chvilku a chuť, přijďte si do České Lípy 9.9. zahrát. Startovku společně s Českou Lípou seskládám v pátek v podvečer, tak pokud budete mít nějaké speciální přání, tak mi to sem mrskněte. Pokusím se Jamkaře spojit k sobě, jména, která budu znát.
S cen se můžete těšit na vlastnoručně vyrobené ceny:
Zobrazit přílohu 37324
potom každému z výherců láhev skvělého vína, pro první tři v každé své kategorii voucher na 500 Kč do stopu www.golfprovsechny.cz a něco ještě určitě vyhrabeme. Ale to nejdůležitější - vidět se, zahrát si, nabaštit se a užít si hezký golfový den!
Těšíme se s @kristyna na Vás!
PS: Jak to vypadá na hřišti, viz aktuální (včerejší) popis od @Mirek_62 z jiného vlákna