- Klub
- ČGK
- HI (HCP)
- 22,1
Podle mě to počítal a zapisoval na horský dráze, nebo na takovým tom mechanickým bejkoviMusím říct, že oceňuji tu punkovou přípravu @JanKostalCZE. Původně jsem dostal tohle. :-D
Zobrazit přílohu 3126
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Podle mě to počítal a zapisoval na horský dráze, nebo na takovým tom mechanickým bejkoviMusím říct, že oceňuji tu punkovou přípravu @JanKostalCZE. Původně jsem dostal tohle. :-D
Zobrazit přílohu 3126
Tu tabulku potřebuji vysvětlit. Pokud je P play proč tam mám 0, W win 0, L loose 1, T tie - ok hrál jsem bez kravaty, +/- 11. [emoji24]
To jseš ajťák? Vypnout zapnout, ne?!Koukám na to a řeším s výrobcem modulu. Domnívám se, že P budou body... za vítězství 3 a za remízu 1. Nicméně, proč to nevzalo tebe, netuším a řeším to. pokud je to ale pravda, tak je chyba potom spojovat ty, co nemohou hrát, protože takhle mají Jan Koštál a Jan Horyna po bodu za vzájemný zápas 0:0 (neproběhnuto) a bohužel oba kluci Jerry a Milan za remízu taky po bodu... kdežto normálně by měli díky kontumačnímu vítězství body 3.
Proč ta tabulka nefunguje, řeším.
To jseš ajťák? Vypnout zapnout, ne?!
To byl joke. Ty mě bereš moc vážně.Já jsem divnej ajták. Nemám IT rád, protože furt to má nějaký chyby. Tahle vlastnost není technická, ale spíše nastavení a prostě je to zkušenost, kvůli které se to takhle testuje, aby další samostatné viTurnaje byly nastaveny už dobře, vznikne díky tomuto množství variant, které by se v reálném turnaji řešili bolestivěji. Takže to takhle teď nechám, pro příští kolo tohoto pilotního turnaje je to poučení, kudy ne. Pokud máš na mysli, že to nevzalo správně body Davida - to řeším s výrobcem daného modulu, je to koupená funkcionalita a když je k tomu podpora zaplacená, tak je jednodušší a rychlejší dát na někoho, kdo to programoval, aby to opravil, než se snažit přelouskat cizí kód, což ne vždy se setká s úspěchem - a hlavně, pak nejsou kompatibilní budoucí aktualizace.
To byl joke. Ty mě bereš moc vážně.
Ale ani ne, ja to pochopil, ale to neznamená, že i na joke nemůže být nějaké ponaučení a dobrý postřeh, který jinak nezazní. )
Jeeee! Já mám na Milana 7 ran!!! [emoji108][emoji106][emoji122]Jan <-6 Robert 2 5 8 11 14 17
doktordee 7-> MilanU 2 5 8 10 12 15 18
JanKostal 1-> ati 9
Marklar 1-> Jerry 9
To máš dobrý, já na Jana jen 6Jeeee! Já mám na Milana 7 ran!!! [emoji108][emoji106][emoji122]
Nechci zas rejpat, ale proč má jerry 1 point, když jednou vyhrál a jednou remizoval? Michale, Michale, ty po mě jdeš...
A já tě měl tak rád ... až do dneška