- Jméno
- Jakub
- HI (HCP)
- 15,9
Třeba má v hlavě mozek a uvědomil si, že stačí otočit standardní grip a nezatěžovat někoho dalšího custom gripama jen kvůli Tigerovi.To pak je spíš pro mě otázky, když tenhle hráč může mít vše.. proč nemá gripy bez loga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Třeba má v hlavě mozek a uvědomil si, že stačí otočit standardní grip a nezatěžovat někoho dalšího custom gripama jen kvůli Tigerovi.To pak je spíš pro mě otázky, když tenhle hráč může mít vše.. proč nemá gripy bez loga
netak jak dopadne při obhajobě titulu? projde cutem? Za chvíli je Masters, věřím že se připravoval a tohle bude "takový malý testík"
No blijící smajlík jako reakce není. Proč se Tiger sere do tenisu?
---
Stručně česky: Tiger namotivoval Serenu Williams, aby pořád hrála. "Je to jeden z důvodů, proč jsem tady, jeden z hlavních důvodů, proč stále hraji," řekla Williamsová po středečním triumfu 7-6(4), 2-6, 6-2. s druhou nasazenou Anett Kontaveitovou „Takže jsme si hodně povídali. Opravdu se mě snažil motivovat. Říkali jsme si: 'Dobře, spolu to zvládneme".
---
No blijící smajlík jako reakce není. Proč se Tiger sere do golfu?
Jasně že myslím tenis, ženský tenis, opraveno.Pravděpodobně myslíš do tenisu.
Protože je to sportovec, protože se dostal na úroveň, o které nejspíš nikdo z nás nic ani netuší, protože zažil očekávání, milion výher i proher na nejvyšší úrovni se všemi doprovodnými jevy, tlak okolí, rodiny, nervy, zranění... a každý může tyto své zkušenosti sdílet s přáteli, když mají slabší chvilku, nebo potřebuji jen trochu podpořit? A podpora od člověka, který ví, o čem mluví má svoji cenu. A jestli jeden hraje golf, druhý tenis... vždy je to především o hlavě, o nastavení. To všechno ostatní (hrát svůj sport na nejvyšší možné úrovni) dávno oba umí.
Ale no tak, proč Ty se (s prominutím) sereš do Sereny? Ona toho dokázala docela hodně. Taky ji nemusím , ale jako sportovec musím její “kvality” uznat.Jasně že myslím tenis, ženský tenis, opraveno.
Byl to povzdech nad tím, že tato z mého pohledu arogantní "dáma", která všude vidí diskriminaci buď rasovou nebo genderovou, dostane pomoc zrovna od člověka, který si v tohle ohledu zachoval podle mě úroveň. A taky nad tím, že "návrat" ženského tenisu se tedy asi odkládá. Když budu chtít koukat jak do toho někdo řeže jako chlap, podívám se na chlapy....
Evidentně není sám, kdo se do SW „se*e”Ale no tak, proč Ty se (s prominutím) sereš do Sereny? Ona toho dokázala docela hodně. Taky ji nemusím , ale jako sportovec musím její “kvality” uznat.
To stejné a možná ještě hůř se ještě před par lety dalo říct o Tigerovi.Ano - jako sportovec zaslouží SW ocenění a její sportovní kvality jsou nezpochybnitelné.
Ale - jako člověk je to „póvl nejhrubšího zrna”.
A u mne její chování znehodnocuje její sportovní úspěchy. Toť můj názor.
Myslím, že to @Mirek_62 napsal trochu nepřesně. Sportovní výkony SW si zaslouží dozajista ocenění a uznání. Její chování na kurtu bohužel nikoliv. Oproti tomu Tiger na sportovním poli nikdy takto významně nezakolísal (nebo o tom alespoň nevím). To že jeho morální kredit snižují aféry osobního života můžeme dozajista diskutovat donekonečna.To stejné a možná ještě hůř se ještě před par lety dalo říct o Tigerovi.
Sorry, ale motáš s .To stejné a možná ještě hůř se ještě před par lety dalo říct o Tigerovi.
Nejen na kurtu se často chová jako Milka.… Její chování na kurtu bohužel nikoliv. …
nic nemotám, ty 3 věty co jsi Ty napsal o SW platí i pro TW:Sorry, ale motáš s .
Tiger, pokud mne paměť neklame, nikdy nejel na vlně „pozitivní” diskriminace, vlně „politicky korektních” prohlášení či „aktivistických ”
Jeho problém neměl nic společného s „rasovými či genderovými” postoji a už vůbec veřejně nezneužíval svého VIP postavení.
Protože to není stejné, alespoň z mého pohledu.nic nemotám, ty 3 věty co jsi Ty napsal o SW platí i pro TW:
Ano - jako sportovec zaslouží TW ocenění a jeho sportovní kvality jsou nezpochybnitelné.
Ale - jako člověk to byl „póvl nejhrubšího zrna”.
A pro někoho může jeho chování znehodnocovat jeho sportovní úspěchy. Toť i můj názor.
... já jen ke Tvému původnímu textu napsal: "To stejné a možná ještě hůř se ještě před par lety dalo říct o Tigerovi.
Tak co tady kdo motá???
A proč ty se sereš do mě? Jsi její táta že ji potřebuješ bránit nebo?Ale no tak, proč Ty se (s prominutím) sereš do Sereny? Ona toho dokázala docela hodně. Taky ji nemusím , ale jako sportovec musím její “kvality” uznat.