- Klub
- Pysely
- HI (HCP)
- 26.7
Uhel sklonu shaftu je soucast specifikace a mnoho firem rovnou nabizi nejake moznosti. Ono to dava smysl: vsude uci mit hlavu nad micem, kyvadlo... to vse vlastne rika, ze by si mel mit 90 stupnu shaft.Mám dotaz, plánuji brzo změnit putter, můj mi moc nesedí (především na odhad rychlosti/vzdálenosti), pár jsem si jich všemožně zkusil a začínám tušit kudy jít (těžší hlava, buclatější rukojeť a měkkčí odrazová plocha - tkaová ta vložka), ale ještě mě zajímá jedna věc... nejlepší pocit mám, když "patuju" přímo před špičkami bot s shaftem svisle dolů a tedy bych potřeboval shaft od hlavy více kolmo než výrobci dělají (lie se ten úhel myslím jmenuje) - existuje to? nebo jsem divnej? a to prostě tu tyčku trošku ohnout ve svěráku? díky
Ohledne mekciho pocitu pri impactu: hodne firem to dnes resi pres hloubku drazek na facu hole. Vysledek je podobny, pocit je mekci. Zanedbavana vec u tohto je vliv mice: leckdo resi mekky pocit pri putovani, ale pouziva micek tvrdy jak betton. Staci zmenit mic a celkovy pocit je diametralne jiny.
Kapitola sama pro sebe je delka shaftu putteru. Mnoho lidi ma uplne nevhodne dlouhy shaft a resi to treba nizsim uchopem. Vysledek je uplne jine vyvazeni atp.
Ohybat ve sveraku bych nedoporucoval.