Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
no tak jsem si celou dobu říkal co pořád máte s tím "na první pohled" a "musí padnout do ruky" a dnes jsem vlezl v Michli do Golfprofi .... no t.....l to zase bude drahá návštěva
Odyssey O works7 ale odolal jsem a odešel. Tak uvidíme jak mi dlouho ta resistence vydržíCo se zalíbilo?
Odyssey O works7 ale odolal jsem a odešel. Tak uvidíme jak mi dlouho ta resistence vydrží
Náčelník kecá, vůbec ho neposlouchej.Zase nebudu muset tak často orezavat tužku na psaní těch čárek u pattů
Náčelník kecá, vůbec ho neposlouchej.
Když budeš dávat samý jednopaty, vyhraje spoustu voucherů a žádný fee platit nebudeš.
o putteru hodně přemýšlím, všimla jsem si, že abych dala rovnou ránu, musím putter v podstatě zvednout a pak mi překáží shaft...Zajímavé video ohledně fittingu putteru.
Chápu, že někteří slovo fitting chápou jako sposté slovo, ale i jim doporučuji hlédnout. Už jen proto, že je tam vysvětleno spousty zajímavého ohledně výběru putteru
V tom videu to je zmíněno, pokud stavíš putter na patku, tak máš nespíš nesprávně dlouhý shaft.o putteru hodně přemýšlím, všimla jsem si, že abych dala rovnou ránu, musím putter v podstatě zvednout a pak mi překáží shaft...
neměla bych mít shaft uprostřed?
o putteru hodně přemýšlím, všimla jsem si, že abych dala rovnou ránu, musím putter v podstatě zvednout a pak mi překáží shaft...
Já mám putter hodně podobný s tímo putteru hodně přemýšlím, všimla jsem si, že abych dala rovnou ránu, musím putter v podstatě zvednout a pak mi překáží shaft...
díky, na putter zatím s trenérem nedošlo ale určitě ho požádámV tom videu to je zmíněno, pokud stavíš putter na patku, tak máš nespíš nesprávně dlouhý shaft.
Ale až budeš mít lekci s trenérem (tím nemyslím Nick ), tak ať tě zkontroluje v postoji.
Jestli myslíš center shaft tak bych ti to moc nedoporučoval, asi nejtěžší putter na trefování..o putteru hodně přemýšlím, všimla jsem si, že abych dala rovnou ránu, musím putter v podstatě zvednout a pak mi překáží shaft...
mám tento...je to offset?Jestli myslíš center shaft tak bych ti to moc nedoporučoval, asi nejtěžší putter na trefování..
Zobrazit přílohu 10231
Samozřejmě to nemusí být pravidlem.. Jestli chceš něco zkoušet zkus krček s ofsetem.. Tím myslím něco takového....
Zobrazit přílohu 10232