Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Zkušební kabinka :-)

POZOR na odvážná vyjádřen s tou červenouí. Omluvou budiž, že jsi na jamce nová.:)

😍Všichni tady totiž dobře vědí, že na 19.jamce vyhrává MODRÁ!!!!!😍
nyní již zcela informovaná prohlašují, že z taktických důvodů zařazuji červenou do šatníku zpět v plné šíři.
Dosud totiž není jasné, zda
  • budu hrár v golfu jako 🐲 anebo se ukáže, že
  • jsem v golfu pěkný 🦈
😁⛳😁

• Nechápu, nerozumím
Reactions: PFP
nyní již zcela informovaná prohlašují, že z taktických důvodů zařazuji červenou do šatníku zpět v plné šíři.
Dosud totiž není jasné, zda
  • budu hrár v golfu jako 🐲 anebo se ukáže, že
  • jsem v golfu pěkný 🦈
😁⛳😁
porozuměla jsem příspěvku Dany (shora) tak, že na 19 jsmce jsou 2 týmy - červení draci a modří žraloci...

porozuměla jsem příspěvku Dany (shora) tak, že na 19 jsmce jsou 2 týmy - červení draci a modří žraloci...
V rámci každoročního Requo Cupu. Běžně se podle toho nedělíme. Jen @PFP si neustále musí tahat triko (modrý)... 🤪

V rámci každoročního Requo Cupu. Běžně se podle toho nedělíme. Jen @PFP si neustále musí tahat triko (modrý)... 🤪
tahá, tahá a má k tomu důvod, protože my modří jsme prostě nejlepší! 😁 😁 😁

Myslim, ze dnes v Cechii @NaBednu jsem nevidel ani v jednom z tech modelu, co fotila vyse ;) neni skoda cekat s tim az na leto?
dočkej ćasu ;) a klidně se ke mně příště přihlaš, probereme i další možnosti:)

dočkej ćasu ;) a klidně se ke mně příště přihlaš, probereme i další možnosti:)
Byli jste v zapalu hry, nechtel jsem vam kratit cas. Ale ted kdyz vim, ze v klidu uhrajete jen 11 jamek a nemate mrzeni, urcite priste sejdu dolu:)

tahá, tahá a má k tomu důvod, protože my modří jsme prostě nejlepší! 😁 😁 😁
No, ty abysis nepřisadila 😖

co nosit do indooru na driving? :oops:
podle mě se sukně v zimě fakt nehodí... vídám kalhoty s tričkem nebo legíny s mikinou, někdy kalhoty a svetr
jsem zimomřivec a tak mně uchvátila lehká bunda od firmy girls golf :)
a mají i "normální" velikosti :up::)

Přílohy

• ADE98CAC-03C7-4F10-AEBE-D9CFB58B5EEB.webp
    ADE98CAC-03C7-4F10-AEBE-D9CFB58B5EEB.webp
    33,4 KB · Zobrazení: 239
co nosit do indooru na driving? :oops:
podle mě se sukně v zimě fakt nehodí... vídám kalhoty s tričkem nebo legíny s mikinou, někdy kalhoty a svetr
jsem zimomřivec a tak mně uchvátila lehká bunda od firmy girls golf :)
a mají i "normální" velikosti :up::)
A jaké máte zkušenosti s termo, funkčním prádlem? Poradíte?

A jaké máte zkušenosti s termo, funkčním prádlem? Poradíte?
do chladu z funkčního prádla používám trika bez límečku s dlouhým rukávem (mám jedno řidší a jedno méně - obě Adidas) ze začátku jsem nosila bavlněná trika ale ta se mačkají a vytahují, takže to, co je z nich navenek vidět, to poznamenává
používám funkční trika (stačí mi dvě na střídačku) bez výstřihu, klidně pánská - když mám přes triko něco s výstřihem nebo rozepnuté polo nebo kratší rukáv či bez, tak je triko vidět a podle toho ladím další oblečení
přes funkční trika dám cokoli, krátký i dlouhý rukáv (takže barva trika je důležitá)
jedno triko se stojáčkem mám i od jiné firmy, cena lepší ale funkční mi moc nepřipadá :( https://www.golfprovsechny.cz/tony-trevis-damske-thermo-tricko-cerne#pro_id_variant=24521
termo prádlo nepoužívám - místo toho si buď beru termopolo s dlouhým rukávem (ven a jen když beru pláštěnkové kalhoty a bundu, termopolo je totiž "tlusté a dlouhé" a připadám si v něm jak v Třeboni na výlovu kaprů) anebo vrstvím oblečení
na nohy funkční ani termo oblečení nepoužívám, beru si punčocháče, tam máme velký výběr, když je kosa, klidně vezmu dvoje, jsem prostě odjakživa zimomřivec :rolleyes:

Přílohy

• 21ABF768-10DD-4F4F-A141-B6E319D95AD7.webp
    21ABF768-10DD-4F4F-A141-B6E319D95AD7.webp
    50,2 KB · Zobrazení: 243
Upraveno:
Na driving chodím víceméně stejně oblečen jako na hřiště.
Když je zima, mám funkční triko a na to triko s límečkem s krátkým rukávem a bundu, teď jsem si pořídil něco podobného. Má to pružná záda a ruce, takže to nevadí při švihání. Chodím za každého počasí ven, stejně tam švihám, tak se zahřeju. A na hlavě kulicha
1578380748660.webp

Když je zima, mám funkční triko a na to triko s límečkem s krátkým rukávem a bundu, teď jsem si pořídil něco podobného. Má to pružná záda a ruce, takže to nevadí při švihání. Chodím za každého počasí ven, stejně tam švihám, tak se zahřeju. A na hlavě kulicha
Zobrazit přílohu 9532
Hele, Švédi, od těch miluju trička.

Zobrazit přílohu 9532
To je moc pěkná bunda. Koukala jsem na podobnou, ale dámskou od Moiry za 2700 korun, ale nemám s touto značkou zkušenosti. Kdepak se dá tato značka koupit? Spíš bych preferovala vyzkoušení, než posílat přes e-shop.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom