Přesně takhle jsem o obě taky přišel...nechal jsem je někde válet po tréninku a pak už tam nebyly:-D. A protože je mi jasné, že bych to udělal znova, už si tam místo nich dávám jinou hůl. A tu tam překvapivě ležet nenechám.Já za léto ve 2 různých resortech zapomněl 3x (skutečně 3x...) po tréninku jednu bílou aligment tyčku. Prostě jsem se vždy sbalil, poctivě odnesl koš na míčky k vydavači a tyčku tam nechal ležet. Ani na jednom místě ji nikdo nevrátil na recepci (na každém místě jsem se ptal 2x různých recepčních). Cena za tyčky zanedbatelná, ale je mi trapné pořád jezdit do stejného golfshopu s tím, že jsem je zase někde nechal... A protože jsem vždy koupil k mé zbylé osiřelé tyčce nový pár, dal jsem vždy tu jednu přebývající známému, protože jsem myslel, že 3 nebudu potřebovat...
Za sebe jakožto provozovatele golfového areálu doplním komentář k @volcano - lidem, co něco seberou a nevrátí, bych sekal ruce. Ale za své návštěvníky areál může jen minimálně. A recenze, že je to sice fajn, ale krade se tam, by mne jako manažera dost nadzvedla. Je dobré si uvědomit, že primárně si trouba ty, že sis něco nehlídal a ztratil. To, že si to někdo neprávem přivlastnil, je sice nepříjemný, ale sekundární jev...A za to resort skutečně nenese absolutně žádnou odpovědnost.