Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Ztráty a nálezy

Já za léto ve 2 různých resortech zapomněl 3x (skutečně 3x...) po tréninku jednu bílou aligment tyčku. Prostě jsem se vždy sbalil, poctivě odnesl koš na míčky k vydavači a tyčku tam nechal ležet. Ani na jednom místě ji nikdo nevrátil na recepci (na každém místě jsem se ptal 2x různých recepčních). Cena za tyčky zanedbatelná, ale je mi trapné pořád jezdit do stejného golfshopu s tím, že jsem je zase někde nechal... A protože jsem vždy koupil k mé zbylé osiřelé tyčce nový pár, dal jsem vždy tu jednu přebývající známému, protože jsem myslel, že 3 nebudu potřebovat... 😄
Přesně takhle jsem o obě taky přišel...nechal jsem je někde válet po tréninku a pak už tam nebyly:-D. A protože je mi jasné, že bych to udělal znova, už si tam místo nich dávám jinou hůl. A tu tam překvapivě ležet nenechám.

Za sebe jakožto provozovatele golfového areálu doplním komentář k @volcano - lidem, co něco seberou a nevrátí, bych sekal ruce. Ale za své návštěvníky areál může jen minimálně. A recenze, že je to sice fajn, ale krade se tam, by mne jako manažera dost nadzvedla. Je dobré si uvědomit, že primárně si trouba ty, že sis něco nehlídal a ztratil. To, že si to někdo neprávem přivlastnil, je sice nepříjemný, ale sekundární jev...A za to resort skutečně nenese absolutně žádnou odpovědnost.
 
rád bych tady proklel člověka co si přivlastnil můj ručník Banff Springs GC ztracený ve středu na Kácově mezi 11 a 12.30 nekde mezi drivingem parkovištěm a jamkou č.2 maedows....ať tě lipouty provázejí stejně jako neúspěšné hledání tvých míčů a topinek co hrdlo ráčí!.... pokud by dotyčný chtěl kletbu zrušit...nechť ručník odevzdá na recepci. ... podezření padá na pána a dívku co trenovali po 11 hod v koji č1 nejblíže chippingu... bohužel jsem je již nepotkal ten den..... jo měl sem ho rád a byl z daleka....nechápu že si někdo přivlastní takovou věc.... stejně tak jako v Pyšelých ukradený dálkoměr Nikon i50 výrobní číslo 1008384
Podíval jsi se do nejbližších košů na odpadky? Ručník (ať už má pro tebe hodnotu jakou chce) já považuji za něco jako cizí použité spoďáry a nejspíš bych ho nechal ležet, pokud by nevypadal příliš použitě, pověsil bych ho na lavičku nebo někam. Třeba ho někdo “uklidil”… Obvinit “pána s dívkou”, dost hustý. Proč? Protože jsi je tam viděl?
Srovnávat ručník s dálkoměrem, to nechápu. Jo, že ukradnou měřák si představit dokážu, tomu věřím, něco to stojí, ale ručník?
 
Já letos zapomněl v Hoře na sedmičce PW u grýnu a zjistil to až na osmičce nahoře jakej jsem de..l. A než jsem se otočil, že si tam zajdu z devítky, už tam byla bugyna s obsluhou i s holí 👍. A co jsem letos našel já? Dvě hole, rukavici a mobil na odpališti. Ale pokud vim, tak přes recepci se to vrátilo. Je to jako bumerang. Něco zahodíš, že to nechceš a najdeš to v Hoře na recepci 🤣
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom