Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak já se taky přidávám.
Hlásím se do jamkovky. Startovné zaplaceno.
Roman
prosím ještě vysvětlení k HI hřištěAno. Nebo i tak, ze na 10 nejtezsich jamkach ma hrac A jednu ranu k dobru
Nevím kam jsi koukala, já z „bílých” vidím pro HI 4 hrací HI 7prosím ještě vysvětlení k HI hřiště
Př: Hráčka A, HI 20,2 vs. Hráč B, HI 4, hřiště Zbraslav (tabulka pro hrací HCP vždy na serveru čgf, nahoře výběr muži/ženy!)
dívala jsem se na hrací HI v uvedeném odkazu na serveru ČGF
- hráčka A (HI 20,2; červené odpaliště; žena): hrací HI 23
- hráč B (HI 4, bílá odpaliště, muž): hrací HI 7
- (hrací HI hráčky A - hrací HI hráče B) * 5/8
- (23 -7) * 5/8 = 10,625 (zakrouhlení dolů) = 10 -> vyrovnání je 10 ran ku prospěchu hráčky A
u mužů je u bílých odpališť uvedeno +3 na třetím řádku (je to pro HI 3?) na čtvrtém řádku (je to pro HI 4 ?) je +2
jak se vypočetl v příkladu HI hráče B? (jako hrací HI 7)
chtěla jsem si v excelu udělat tabulku na počet ran, které budu mít navíc... ☺
děkuji R
moc díkyNevím kam jsi koukala, já z „bílých” vidím pro HI 4 hrací HI 7
Pozn.: hrací HI 7 je pro rozsah HI 4-4,7
Zobrazit přílohu 11376
Ano. Tvůj HRACÍ HI je pro toto hřiště z červených odpališť 63. Pozor - nepleť si osobní HI a hrací HI.moc díky
co jsou tedy jednotlivé sloupce? SR a PAR resp. mám hledat ve dvou pravých sloupcích a výsledek je v levém ...
a já mám tedy HI 63 ?
díky, tabulka je zavádějící pro začátečníky - CR a SR jsem považovala za naše bratrské státyAno. Tvůj HRACÍ HI je pro toto hřiště z červených odpališť 63. Pozor - nepleť si osobní HI a hrací HI.
Údaje CR (course rating), SR (slope rating) a PAR nejsou záhlaví pro jednotlivé sloupečky, ale udávají obtížnost hřiště a jeho normu (forma té tabulky může být trošku zavádějící).
Hrací HI je v levém sloupečku. Prostřední a pravý sloupek udávají interval HI (včetně), pro který hrací HI platí.
tak to já jsem mezi svýmiNic si z toho nedělej. Já jsem tam taky do počtu.
S těmito gentlemany jsem opravdu ráda do počtu.Nic si z toho nedělej. Já jsem tam taky do počtu.