Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vždy to bude subjektivní, s tím asi nikdo nic nenadělá. Nikdo nejsme profesionální tester golfových hřišť.
U mě si troufám říct, že jak jsem hrál moje hodnocení moc neovlivní. Třeba Hazlov se mi líbí a mám ho rád, i když dobře jsem tam z pěti her zahrál jen jednou. Totéž treba Greensgate.
Chtělo by to, aby aktivně psalo víc lidí. Co otravuje život dost je, že když napíšeš hodnocení podle nejlepšího svědomí, a dáš treba i fotku jako důkaz, dostaneš po hubě. Přijde někdo, kdo začne vykládat, ze máš jet na hřiště pětkrát a zjistit si, v jakých podmínkách tam pracuje personál a podle toho hodnotit.
Čím víc lidí a častěji bude každé hřiště hodnotit, tím objektivnější a aktuálnější informace budeme všichni mít. Nikdo jiný to za nás neudělá..
Za mě super! Jen technická, ale možná je to tím, že jsem na Jamce z 90 % v mobilu. Vidím na hlavní stránce nový příspěvek k danému hřišti, rozkliknu a tak je prolink na Nové hodnocení, takže další klik. Časem to zmizí, nebo to bude takhle fungovat?Pár nových recenzí hřišť se nám tu na Jamce sešlo, naleznete je pohromadě třeba tu:
Nová hodnocení
www.19jamka.cz
Díky @mkopcak, @ulilee, @Dana, @Izanagi, @JardaK a @Romano, že překonali ostych, přidali své hodnocení a stali se tedy "pionýry" v dobrém slova smyslu.
Samozřejmě bych rád vyzval i ostatní, zapojte se. Klidně i krátká zhodnocení. Česká i zahraniční hřiště - zkus to i ty: https://www.19jamka.cz/hriste/
Co si o novém formátu recenzí myslíte, je to ok? Nebo?
Zapomněl jsi napsat "odměna za dostatečně kladné hodnocení". Už to samo o sobě dává najevo, jak moc hodnocení na golfadvisor brát vážně..A snad jeste jednu poznamku - Golfadvisor sbira hodnoceni uz 3 roky. Vysledkem je, ze vsechno golfova hriste v CR jsou naflakana v rozmezi 9-8 bodu. Co ti to rika? Absolutne nic! A dle meho je problem system, ktery kombinuje:
- nemoznost clenu hodnotit vlastni hriste
- odmenu za hodnoceni
- ignorace extra spatnych hodnoceni
Byt si napr. o Booking.com myslim svoje, tak jejich system hodnoceni je naprosto genialni - at si kazdy hodnoti jak chce a jeho hodnoceni je svate. Je problem provozovatele, ze dostal blbe hodnoceni, ne klienta. Tzn. 19. jamka ma sanci v tomhle uspet, pokud si ponecha totalni nezavislost hodnoceni a zkombinuje to s vetsim mnozstvim...
Dovolím si nesouhlasit. Na Golfadvisor jsem těch hodnocení napsal už hromadu a nikdy jsem se nedostal do situace, že by mi neuznali hodnocení nebo ho nepublikovali. A nemám ve zvyku nikoho extra šetřit.Zapomněl jsi napsat "odměna za dostatečně kladné hodnocení". Už to samo o sobě dává najevo, jak moc hodnocení na golfadvisor brát vážně..
To si klidně nesouhlas. Ja vím svoje, viz. obrázky. Co je šedé, není uznáno.Dovolím si nesouhlasit. Na Golfadvisor jsem těch hodnocení napsal už hromadu a nikdy jsem se nedostal do situace, že by mi neuznali hodnocení nebo ho nepublikovali. A nemám ve zvyku nikoho extra šetřit.
Samozřejmě naprosté extrémy, které jsou obvykle napsány i s nevhodný výrazivem (Bohušu, kurva se neříká...), je třeba eliminovat.
Moderní výdobytky, jako je např. pouze pozitivní motivace, fungují velmi omezeně. Prostě staletími prověřené metody a la "dlouhej bič a malej dvorek" leckdy fungují výrazně efektivněji. A obdobně je to i s hodnoceními hřišť.
Jardo, to je možná tím, že jsi to dané hřiště už v tom kalendářním roce hodnotil (každé můžeš jen jednou, aby se ti počítalo do uznaných pro získání fee zdarma). Každé další hodnocení v tom daném roce ti sice "zešedne", (takže ti ho neuznávají jako platné pro získání fee, ale u hřiště se zobrazí). Já to tam mám taky...To si klidně nesouhlas. Ja vím svoje, viz. obrázky. Co je šedé, není uznáno.
Za mě super! Jen technická, ale možná je to tím, že jsem na Jamce z 90 % v mobilu. Vidím na hlavní stránce nový příspěvek k danému hřišti, rozkliknu a tak je prolink na Nové hodnocení, takže další klik. Časem to zmizí, nebo to bude takhle fungovat?
Moderní výdobytky, jako je např. pouze pozitivní motivace, fungují velmi omezeně. Prostě staletími prověřené metody a la "dlouhej bič a malej dvorek" leckdy fungují výrazně efektivněji. A obdobně je to i s hodnoceními hřišť.
Ne není. Obě tato hřiště jsem hrál jen jednou. Je to proto, že jsem nedal víc než 5 hvězd. Je to i někde napsané.Jardo, to je možná tím, že jsi to dané hřiště už v tom kalendářním roce hodnotil (každé můžeš jen jednou, aby se ti počítalo do uznaných pro získání fee zdarma). Každé další hodnocení v tom daném roce ti sice "zešedne", (takže ti ho neuznávají jako platné pro získání fee, ale u hřiště se zobrazí). Já to tam mám taky...
Zobrazit přílohu 13339
Mě to takhle nevadí. Vidím vše nové na jednom místě. A klik navíc přežiju spíš, než lozit jinam jestli je nové hodnocení.No, je to spíš vlastnost. Hodnocení nebo "součást" diskuse, je to prostě něco jiného. Nemám jak jednoduše ve fóru upozornit, že přibylo nové hodnocení. Hodnocení "zduplikovat" do vlákna nelze - chová se to jinak. Jednoduše řečeno: máš nekonečnou diskusi, kde se dá řešit ve bez ladu a skladu přírustkově a vedle ní samostatná hodnocení. To upozornění je nacpano do vlákna jako info - protože vlákna se sleduji. Mohu to dát pryč - jak ale na nová hodnocení dostatečně upozornit? Přijde mi škoda, aby zapadla. Možná by stačilo je víc vypíchnout na titulce v samostatném zobrazení (už tam jsou taky). S podněty sem - rád budu hledat cesty, jak ušetřit každé kliknutí.
Až toho bude víc, tak to ale bude muset zmizet. Diskuse, kde je jen tohle je k ničemu. Možná bych to mohl časem z diskuse mazat zpětně... Hmm...?
A co takhle anketa, něco ve smyslu: Jak často hrajete? Je to převážně na domovském hřišti nebo rádi cestujete a vyhledáváte nová místa?Cílem je mít časem dostatečnou másu různých hodnocení. Ale očekávat krátkodobě stovky užitečných je nereálné. A na pozadí se mi generovat fake hodnocení kvůli počtu dělat nebudu. S nápady prosím sem.