Helldriver
Aktivní člen
Když bude hratelné počasí tak přijdeme s ženou. Fee si budeme hradit z vlastních zdrojů.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Před víkendem ještě připomínám, že ve čtvrtek je možnost jít do motola, mám u sebe ještě dva nezamluvené vouchery... seznam zatím předběžně přihlášených účastníků viz úvodní příspěvek.
ok primaTo patřilo jako odpověď sem ... Tak už nemáš ... Připiš si tam Jerry+1
Náčelníku, ač velmi nerad, musím se omluvit. Z těch nejhorších možných důvodů - pracovních...tak snad aspoň někdo využije levné fee
Pokud někdo má o něco zájem ze shopu 19.jamky, objednejte u @kristyna, vybaví mě příp. balíčky.
Já bych možná volil naopak 8ku, tam mají šanci se dostat i lidi s vyšším HCP.Budu tam taky určitě dřív, doufám, že už kolem čtvrté... Mám před tím nějakou konferenci, tak doufám, že se dotazy na konci moc neprotáhnou. Ukážu ti a půjčím ty Cobry dřeva.
Btw. znáte to tam, jaká jamka je nejlepší na neofiko nearest? trojka nebo pětka?
nearest 3, dobiha to doluJá bych možná volil naopak 8ku, tam mají šanci se dostat i lidi s vyšším HCP.
A longista na 7ku, tam se udrží jen zázrakem.