Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ok. Kdyby něco 770772280Pripsal jsem se k tobe
Ahoj, prihlaseno. Zadaval jsem jen ty, u kterych jsem si vzpomnel na jmena. Zbytek se doladi dnes vecer.
A je rozumné se dnes nechat deprimovat před zítřkem?Jaké máme PIN pozice? Doufám, že ne ty, co minulý týden. Protože tím pádem dneska na večeři nejspíš nedojdu a najdete mě stále na grýnu jedna, jak patuju 522, 523, 524...
1223, 1224, 1225, 1226... co? :-DA je rozumné se dnes nechat deprimovat před zítřkem?
Co myslíš?... Když je to v HořehledechNo a kdo má nejdelšího?
No a kdo má nejdelšího?
No a kdo má nejdelšího?
Jen bych upřesnil, že Flightscope u volby „range ball” přidává cca 10% na délce. Vychází z toho, že „range ball” létá díky své konstrukci méně, než míčky pro hruPrvním soutěžním pokusem to @mkopcak rozstřelil hned tím skoro nejlepším pokusem, později ho trumfnul na cca 297 m (total, tzn s doběhem). Pak už všechny další pokusy ostatních byly kratší. Zkoušelo nás to asi deset lidí? 5 testovacích, 10 soutěžních ran do výseče 40 m vlevo, 40 m vpravo. Pár z nás mělo pokusy nad 270, taky mi tam jeden doputoval, ale k těm 297 jsme se už bohužel nikdo nepřiblížil. A ani těch 300 nepadlo - i když se pan domácí snažil už po soutěži ještě chvilku snažil. Příště.
Ale máme výmluvu, bylo to těsně po rautu. Takže řízky a tatarák v břiše. bylo to fajn. Díky @doktordee, že jsme měli možnost a udělali si takové malé mistrovství - které pořádá imgolf na Zbraslavi - na stejné měřící mašince. Prima to bylo!
Rádo se stalo. Jsem rád, že to zaujalo a pobavilo. Z těch 10 % navíc si nic nedělejte, všichni jste to měli nastavené stejně, takže jste hráli za stejných podmínek (sorry drivingové Pro V1 mi došly). Kdyby měl někdo zájem uspořádat třeba klubový longest, domluva je možná.Byla to velmi zajimava zkusenost, protoze k podobnym technologiim a cislum se dostanu vetsinou jen na fittingu nebo indooru. A ani v jednom z takovych pripadu se clovek vetsinou nesnazi si urvat ruce v zapesti. Takze diky @doktordee za tuhle paradu, moc me to bavilo!