Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Děkuji, dáme si vědět.12:30 vyzvedávám Martinu na Štiříně, tak by se to asi dalo zvládnout ...
Děkuji, napíšu.Tak nějak si to přibližně plus mínus půl hodiny plánuji také, ale stopro to budu vědět až ve čtvrtek
Tak nakonec přijedeme v lichém počtu, tzn. 3 kusy. Budeme tudíž potřebovat jednoho kubánského dobrovolníka, který by s jedním z nás protrpěl Hořehledské peklo. Anebo 3, pokud by byla preference naše auto rozebrat na jedince do příslušných texas dvojic.No ta když už jsme u těch prudivejch příspěvků, tak taky jeden přidám:
Přijedeme v sobotu na texas minimálně ve dvou, ale velmi pravděpodobně ve třech nebo dokonce ve čtyřech navštívit turnaj mátoh, které dorazí o den dříve.
Golfu zdar a společensky-alkoholickému zvlášť.
Ahoj, pošli mi prosím jména kvůli přihlášení. Díky!Tak nakonec přijedeme v lichém počtu, tzn. 3 kusy. Budeme tudíž potřebovat jednoho kubánského dobrovolníka, který by s jedním z nás protrpěl Hořehledské peklo. Anebo 3, pokud by byla preference naše auto rozebrat na jedince do příslušných texas dvojic.
Nechám na veleváženém soutěžním výboru, jak to rozhodne. My všichni tři hrajeme furt stejně dobře a to s kýmkoliv. PF
Pripsal jsem se k tobeNa pátek 17.9. mám rezervačku na 12:00 kdyby se chtěl někdo přidat
Tak jak Petře.....stíháš? Dáme tu jedenáctou?.....nebo se připíšem ke klukům na 12.00 ať je nás větší banda?Ahoj Libore,Já vyrážím z domova brzy ráno.Chci tam dorazit do 10 hod.Takže v 11 hod na týčku
Petr uz si zamluvil spani ze ctvrtka, takze ten stiha urciteTak jak Petře.....stíháš? Dáme tu jedenáctou?.....nebo se připíšem ke klukům na 12.00 ať je nás větší banda?
Roman LaštovkaAhoj, pošli mi prosím jména kvůli přihlášení. Díky!
Milan nema letos nikde clenstvi, HCP 8,1.Není v ČGF. Jaký má HCP?
ahoj Libore,já tam vyrážím už dnes po obědě tak ráno na tebe budu čekat ve 13 hod vyrážím,a už nebudu na netu..jenom na telefonu 724 693 658 klidně můžeme jít s klukama ve 12 hod tak zatím ahoj a budu se těšit PetrTak jak Petře.....stíháš? Dáme tu jedenáctou?.....nebo se připíšem ke klukům na 12.00 ať je nás větší banda?
Tak jsem se tam připsal ke klukům na tu 12.00, kdyžtak udělej to samý.......já mám ještě dopoledne nějaký zařizování a takhle nebudu mít aspoň zbytečnou hoňkuahoj Libore,já tam vyrážím už dnes po obědě tak ráno na tebe budu čekat ve 13 hod vyrážím,a už nebudu na netu..jenom na telefonu 724 693 658 klidně můžeme jít s klukama ve 12 hod tak zatím ahoj a budu se těšit Petr
já mám ještě dopoledne nějaký zařizování
Na mě už je pozdě se vším.....Jinak trénink byl včera na Grabštějně......3 pary, 3 průsery, zbytek běžný bogygolf......a tak nějak to čekám i v HořeNení na trénink pozdě? To už nedoženeš.
ok uvidíme se tamTak jsem se tam připsal ke klukům na tu 12.00, kdyžtak udělej to samý.......já mám ještě dopoledne nějaký zařizování a takhle nebudu mít aspoň zbytečnou hoňku
také jsem se k tobě přidalNa pátek 17.9. mám rezervačku na 12:00 kdyby se chtěl někdo přidat