Tak to holt bude komornejsi nez obvykle, nic se nedeje.Podle počtu přihlášek to vypadá,že nás moc nebude
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak to holt bude komornejsi nez obvykle, nic se nedeje.Podle počtu přihlášek to vypadá,že nás moc nebude
Já se těším jako malej kluk na lízátkoTak to holt bude komornejsi nez obvykle, nic se nedeje.
Já bych jít s tebou neměl problém Pokud to nebude vadit Liborovi @ligi klidně s tebou půjdu...No a pokud to nevyjde,tak si tě nejspíš veme k sobě jeho Královská výsost pan Martin @mkopcakJá se taky těším. Do "Jak jste naposledy hráli" nějak nestiham prispivat, ale snazim se stále trenovat, aby to nebyla ostuda
Jsem zvědavý, kdo si vytáhne černého petra a půjde se mnou na texas
Já se taky těším. Do "Jak jste naposledy hráli" nějak nestiham prispivat, ale snazim se stále trenovat, aby to nebyla ostuda
Jsem zvědavý, kdo si vytáhne černého petra a půjde se mnou na texas
Vaše Královská výsosti.Vážení golfoví spolutrpitelé. Protože jsme s @requo oba nespavci, dali jsme si dnes od 5 ráno bussiness call, abychom doladili víkendové detaily. Protože je nás relativně málo (12 ks + manažer), dohodli jsme se oproti původnímu plánu na drobných změnách:
V sobotu nebudeme hrát texas, ale jamkovky a to na 9 jamek s 2/3 vyrovnáním HCP. Každý zájemce (nikoho nenutíme) odehraje 3 zápasy (což reálně bude méně než 27 jamek, ne vždy se jamkovka rozhoduje na posledním greenu), za které může získat max 3 body (výhra 1 bod, prohra 0 bodů, remíza 0,5 bodu). Zároveň rušíme večerní raut a místo něj dáme během dne občerstvení na recepci (polévka, klobáska, nějaké to zobání) + večer pak tatarák společný pro všechny.
Ještě pracujeme s variantou, že získané body z jamkovky by v sobotu bylo možné nějak rozmnožit (nebo taky prodrbat) sázením v tradičních vložených soutěžích na recepci, ale to ještě nemáme odladěno a koneckonců to můžeme prodiskutovat v pátek večer při večeři.
V neděli pak budeme hrát tradiční turnaj na 9 jamek, kde sčítáme NETTO a BRUTTO STB body.
Jakékoli komentáře či nápady jsou samozřejmě vítány. Počasí se nebojte, u nás v Hořehledech prší zcela výjimečně. Třeba teď vůbec. Díky a těším se na vás!
Vaše Královská výsosti.
Jste prostě vladař jak má být Jste s Michalem neskutečně operativní chlapáci,kteří mají nápady co potěší u srdce a zahřejí na duši.Děkuji za to,že jsem vás poznal Nemohu se dočkat
Jamkovka na 9 jamek dává vyššímu HI větší šanci na úspěch, než na 18 jamek.Jamkovka super. I když s 2/3 vyrovnáním si moc nadějí nedělám, Ale snad se alespoň jednou podívám i na 6.jamku
Ahoj.Já budu v pátek v Hořehledech cca v poledne. Rád se s tebou projdu.Jsem vysoký,tlustý sympaťák Budu sedět na terase u recepce a čekat na dobré počasí a přitom popíjet nějakou kořalkuJá už se hodně těším. Zejtra ještě lekce s trenérem. A v pátek ráno vyrážím z Krkonoš přes celou republiku . Pokud by někdo v pátek odpoledne dal devítku nebo dvě tak budu rád. Když se nikdo nepřidá, tak je dám sám
Jamkovka super. I když s 2/3 vyrovnáním si moc nadějí nedělám, Ale snad se alespoň jednou podívám i na 6.jamku
Na tatarák se těším taky hodně!
Rád pochválím milé lidi A to co potřebuji,mi bohužel nikdo nedokáže dát Jste prostě jedničky MichaleNěco potřebuješ? :-D
---
Jinak potvrzuji slova @mkopcak. V sobotu jamkovka, v neděli turnaj netto plus brutto na 9j. Protože nám odpadl Texas, tak pohárky z něho ponechám na jindy, trochu operativně budeme muset složit jinak ceny a tím se dostáváme k milé tradici: Prosím všechny účastníky, vezměte nějakou drobnost či nepotřebnost na letošní menší stůl cen. Něco přivezu taky.
A pivo, povídání a tak je dobrá zábava i za deště! Případně, kdyby bylo jo hnusně a nechtělo se nám na hřiště, tak zájemcům dovezu golfjamky (kartičky) a naučím vás s nimi alespoň jednu hru, pokud by byla volná chvíle. Snad mi to vyjde nějak rozumně to připravit (trochu víc se to zkomplikovalo, protože dodaná vytištěná verze (100x) se nevejde do připravených krabiček, škoda to vyhodit, ale hrát se s tím dá v pohodě a plnohodnotně, víc pak u piva...). No jo no. Co člověka nezabije... na to se napije
Zobrazit přílohu 32747 Zobrazit přílohu 32746
Ahoj.Já budu v pátek v Hořehledech cca v poledne. Rád se s tebou projdu.Jsem vysoký,tlustý sympaťák Budu sedět na terase u recepce a čekat na dobré počasí a přitom popíjet nějakou kořalku
Když tam bude sedět Petr @jumbodedek tak už se tam nikdo další nevejdeTak super, to se potkáme. Já terasy rád
....tady Koloděj seděl........co sedíš ty....ty....a ty........tady všude sedělKdyž tam bude sedět Petr @jumbodedek tak už se tam nikdo další nevejde
Hlavně na to šlápni,ať na tebe dlouho nečekámKdyž tam bude sedět Petr @jumbodedek tak už se tam nikdo další nevejde