Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zařídíme na místěTo abych si zvednul pojistku.
Mám několik argumentů jak to popsat jako nahodilou událostA není sebepoškozování ve výluce?
zkoušela jsem na Bohdanči, s tím, že toho vzduchu je víc než dřeva....by jeden neřekl jak tenký stromek jde trefitInspirace pro jednu z plánovaných vloženek... prostě se to hodí umět (i když tady tedy nejsou nízké větve):
"2. Tree runner - průstřel skrz překážku simulující dva stromy blízko sebe s nízkými větvemi. Cílem je prostřelit otvor a pomocí doběhu dostat míček co nejblíže vlajce. 1,3,5 bodů za trefení otvoru, zasažení grýnu, míček do 2m od vlajky."
Co @Jerry - takhle nějak?
Základní pravidlo pro nás amatery - pokud nechceš něco trefit, tak na to miřzkoušela jsem na Bohdanči, s tím, že toho vzduchu je víc než dřeva....by jeden neřekl jak tenký stromek jde trefit
Já toho za hru napatuju celkem dost, proč si ničit nervy ještě po hře
Můžeš využít povinně přiděleného caddya co když tam nejedu se svou polovičkou ...
....jejímž výsledkem bude součet bodů za umělecký dojem, zručnost a výdrž (ta bude hodnocena dvojnásobným počtem bodů)Sakra Dano, muselas to takhle propálit ???? ... bude se tam konat jedna z dovednostních soutěží ...
Bude to mnohem jednodušší. Dá se to na instáč a bude se to hodnotit podle počtu lajků.....jejímž výsledkem bude součet bodů za umělecký dojem, zručnost a výdrž (ta bude hodnocena dvojnásobným počtem bodů)
neukazuj jí tenhle obrázeka co když tam nejedu se svou polovičkou ...
Viz část textu z úvodního příspěvku (což se dá aplikovat na všechny různé slevy na fee co kdo osobně má či někde získá):
---
---
- UBYTOVÁNÍ: ubytování si po zaplacení startovného každý bude s resortem řešit samostatně dle svých preferencí buď na základě nabídky výše, či samostatná varianta - přednostní podmínkou účasti v turnaje je ubytování v resortu (s hlavním cílem večerních mecheche, nekonečných nejen golf diskusí a družení se)
Dobrý den, s ohledem na skutečnost, že nesleduji vůbec turnaje a akce, které se pořádají "neb, bohužel na nemám čas"velice se omlouvám, ale nedovedu vám odpovědět zdali na akci v květnu je možné aplikovat některý benefit nebo nikoliv.