Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zařídíme na místěTo abych si zvednul pojistku.
Mám několik argumentů jak to popsat jako nahodilou událostA není sebepoškozování ve výluce?![]()
zkoušela jsem na Bohdanči, s tím, že toho vzduchu je víc než dřeva....by jeden neřekl jak tenký stromek jde trefitInspirace pro jednu z plánovaných vloženek... prostě se to hodí umět (i když tady tedy nejsou nízké větve):
"2. Tree runner - průstřel skrz překážku simulující dva stromy blízko sebe s nízkými větvemi. Cílem je prostřelit otvor a pomocí doběhu dostat míček co nejblíže vlajce. 1,3,5 bodů za trefení otvoru, zasažení grýnu, míček do 2m od vlajky."
Co @Jerry - takhle nějak?![]()
Základní pravidlo pro nás amatery - pokud nechceš něco trefit, tak na to miřzkoušela jsem na Bohdanči, s tím, že toho vzduchu je víc než dřeva....by jeden neřekl jak tenký stromek jde trefit![]()
Já toho za hru napatuju celkem dost, proč si ničit nervy ještě po hře
Můžeš využít povinně přiděleného caddya co když tam nejedu se svou polovičkou ...![]()
....jejímž výsledkem bude součet bodů za umělecký dojem, zručnost a výdrž (ta bude hodnocena dvojnásobným počtem bodů)Sakra Dano, muselas to takhle propálit ???? ... bude se tam konat jedna z dovednostních soutěží ...![]()
Bude to mnohem jednodušší. Dá se to na instáč a bude se to hodnotit podle počtu lajků.....jejímž výsledkem bude součet bodů za umělecký dojem, zručnost a výdrž (ta bude hodnocena dvojnásobným počtem bodů)![]()
neukazuj jí tenhle obrázeka co když tam nejedu se svou polovičkou ...![]()
Viz část textu z úvodního příspěvku (což se dá aplikovat na všechny různé slevy na fee co kdo osobně má či někde získá):
---
---
- UBYTOVÁNÍ: ubytování si po zaplacení startovného každý bude s resortem řešit samostatně dle svých preferencí buď na základě nabídky výše, či samostatná varianta - přednostní podmínkou účasti v turnaje je ubytování v resortu (s hlavním cílem večerních mecheche, nekonečných nejen golf diskusí a družení se)
Dobrý den, s ohledem na skutečnost, že nesleduji vůbec turnaje a akce, které se pořádají "neb, bohužel na nemám čas"velice se omlouvám, ale nedovedu vám odpovědět zdali na akci v květnu je možné aplikovat některý benefit nebo nikoliv.