- Klub
- ČGK
- HI (HCP)
- 21,6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já nemám dojem, já to vím jistě, že to nemaj pod kontrolou. Ale u nich je to relativně snadný. Stačí když se Robert postará, aby měl Lukáš stálou hladinu alkoholu v krvi. Ale musí to dávkovat tak akorát. Málo alkoholu- špatná hra ... moc alkoholu-bude na to Robert úplně sám, ale zas bude moct natočit spoustu zábavných videí.
Já nemám dojem, já to vím jistě, že to nemaj pod kontrolou. Ale u nich je to relativně snadný. Stačí když se Robert postará, aby měl Lukáš stálou hladinu alkoholu v krvi. Ale musí to dávkovat tak akorát. Málo alkoholu- špatná hra ... moc alkoholu-bude na to Robert úplně sám, ale zas bude moct natočit spoustu zábavných videí.![]()
A to je pravda…!Já nemám dojem, já to vím jistě, že to nemaj pod kontrolou. Ale u nich je to relativně snadný. Stačí když se Robert postará, aby měl Lukáš stálou hladinu alkoholu v krvi. Ale musí to dávkovat tak akorát. Málo alkoholu- špatná hra ... moc alkoholu-bude na to Robert úplně sám, ale zas bude moct natočit spoustu zábavných videí.![]()
Opovaz se! Jdes se mnou a ja te potrebuju.Nebo já můžu mimosoutěž. Nikdo by si toho ani nevšimnul![]()
Jen nevím, co na to Jirka. Snad nebude smutný. Když jede někam se mnou, je zvyklej spát se mnou na letišti.jsem rád, že jsi u našeho pokoje zvolil oddělená lůžka![]()
Možná se mi tam někde vloudila chybička ...U nas ma byt typ balicku B, ale uz vyreseno s hotelem. Diky za organizaci!
Já jsem zase ráda, že máme pokoj číslo 6 a ne 5.jsem rád, že jsi u našeho pokoje zvolil oddělená lůžka![]()
já chvíli váhal, co to bylo za číslo na Kuňce....Já jsem zase ráda, že máme pokoj číslo 6 a ne 5.![]()
jsem z toho smutný, zvyk je železná košileJen nevím, co na to Jirka. Snad nebude smutný. Když jede někam se mnou, je zvyklej spát se mnou na letišti.![]()
Václava jsem informoval, nějak to vyřešíme.... PFPozor!!! Pozor!!! Z Darovanského Dvora mi píšou, že nemohou poslat panu Petrekovi fakturu, protože se jim vrací jako nedoručitelná. Prosím tedy pana Peterku, aby zkontroloval uvedenou adresu a doručil mi správnou.![]()
Plně podporuji tvůj nápadMěl bych další námět na soutěž
![]()
Secret Golf Swings Daily on Instagram: "Watch till the end 🙈 . . . ⛳⛳⛳ 💁♂️You want to get The Stress-Free Golf Swing To Quickly And Easily Improve My Ball Striking - On Special Because It Has Just Been Updated And Improved. 👉🏻Download The“Stress-
261 likes, 4 comments - secretgolfswing on April 28, 2022: "Watch till the end 🙈 . . . ⛳⛳⛳ 💁♂️You want to get The Stress-Free Golf Swing To Quickly And Easily Improve My Ball Striking - On Special Because It Has Just Been Updated And Improved. 👉🏻Download The“Stress-Free” Golf Swing In My Bio...www.instagram.com