- Klub
- ČGK
- HI (HCP)
- 22,1
Netrénuju, spoléhám na parťáka @Pitching, že to uhraje za měTrénujete? Tohle už čeká na vítěze...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Netrénuju, spoléhám na parťáka @Pitching, že to uhraje za měTrénujete? Tohle už čeká na vítěze...
Já nemám dojem, já to vím jistě, že to nemaj pod kontrolou. Ale u nich je to relativně snadný. Stačí když se Robert postará, aby měl Lukáš stálou hladinu alkoholu v krvi. Ale musí to dávkovat tak akorát. Málo alkoholu- špatná hra ... moc alkoholu-bude na to Robert úplně sám, ale zas bude moct natočit spoustu zábavných videí.
Já nemám dojem, já to vím jistě, že to nemaj pod kontrolou. Ale u nich je to relativně snadný. Stačí když se Robert postará, aby měl Lukáš stálou hladinu alkoholu v krvi. Ale musí to dávkovat tak akorát. Málo alkoholu- špatná hra ... moc alkoholu-bude na to Robert úplně sám, ale zas bude moct natočit spoustu zábavných videí.
A to je pravda…!Já nemám dojem, já to vím jistě, že to nemaj pod kontrolou. Ale u nich je to relativně snadný. Stačí když se Robert postará, aby měl Lukáš stálou hladinu alkoholu v krvi. Ale musí to dávkovat tak akorát. Málo alkoholu- špatná hra ... moc alkoholu-bude na to Robert úplně sám, ale zas bude moct natočit spoustu zábavných videí.
Opovaz se! Jdes se mnou a ja te potrebuju.Nebo já můžu mimosoutěž. Nikdo by si toho ani nevšimnul
Jen nevím, co na to Jirka. Snad nebude smutný. Když jede někam se mnou, je zvyklej spát se mnou na letišti.jsem rád, že jsi u našeho pokoje zvolil oddělená lůžka
Možná se mi tam někde vloudila chybička ... Zkontrolujte si to i vy ostatní.U nas ma byt typ balicku B, ale uz vyreseno s hotelem. Diky za organizaci!
Já jsem zase ráda, že máme pokoj číslo 6 a ne 5.jsem rád, že jsi u našeho pokoje zvolil oddělená lůžka
já chvíli váhal, co to bylo za číslo na Kuňce....Já jsem zase ráda, že máme pokoj číslo 6 a ne 5.
jsem z toho smutný, zvyk je železná košileJen nevím, co na to Jirka. Snad nebude smutný. Když jede někam se mnou, je zvyklej spát se mnou na letišti.
Václava jsem informoval, nějak to vyřešíme.... PFPozor!!! Pozor!!! Z Darovanského Dvora mi píšou, že nemohou poslat panu Petrekovi fakturu, protože se jim vrací jako nedoručitelná. Prosím tedy pana Peterku, aby zkontroloval uvedenou adresu a doručil mi správnou.
Plně podporuji tvůj nápadMěl bych další námět na soutěž
Secret Golf Swings Daily on Instagram: "Watch till the end 🙈 . . . ⛳⛳⛳ 💁♂️You want to get The Stress-Free Golf Swing To Quickly And Easily Improve My Ball Striking - On Special Because It Has Just Been Updated And Improved. 👉🏻Download The“Stress-
263 likes, 4 comments - secretgolfswing on April 28, 2022: "Watch till the end 🙈 . . . ⛳⛳⛳ 💁♂️You want to get The Stress-Free Golf Swing To Quickly And Easily Improve My Ball Striking - On Special Because It Has Just Been Updated And Improved. 👉🏻Download The“Stress-Free” Golf Swing In My Bio...www.instagram.com