Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ceny pro nehráče jsou o dva příspěvky výše, jedeš od čtvrtka, nebo do pátku ?
se polepším, slibujiCeny pro nehráče jsou o dva příspěvky výše, jedeš od čtvrtka, nebo do pátku ?
Jsem to tušil, že bývalí pořadatelé budou nejvíc neukáznění ve čtení propozic
Btw. už jakou známá pravidla? Je mi vcelku jedno jak nás hřišti, ale na hranu bych navrhoval nějaké pravidlo typu Gimmy!
Důležité je bavit se, ne? Gimmy v patřičné "výši" je pravidlo, které mi může pomocí k poměrně hezkému pocitu ze hry vcelku spolehlivě a skoro na každé Jamce!
Aniž bych se jakkoli účastnil nebo mi do toho něco bylo, ale - k čemu je tenhle formát hry dobrý? Kouzlo týmových soutěží dle mého tkví především v hecování, podporování, reagování na hru soupeřícího páru. Když netuším, jak hraje můj spoluhráč, je to jen obyčejná hra na rány/ STB, kde se pak jen něco sečte...?fourball naslepo - dvojice nejde ve stejném flightu, ale spočítá se fourball
Nemyslím si, že ti soutěžní výbor uzná trefení greenu jako gimmy:-D.Btw. už jakou známá pravidla? Je mi vcelku jedno jak nás hřišti, ale na hranu bych navrhoval nějaké pravidlo tipu Gimmy!
Důležité je bavit se, ne? Gimmy v patřičné "výši" je pravidlo, které mi může pomocí k poměrně hezkému pocitu ze hry vcelku spolehlivě a skoro na každé Jamce!
Gimmy na 12m? To beruBtw. už jakou známá pravidla? Je mi vcelku jedno jak nás hřišti, ale na hranu bych navrhoval nějaké pravidlo typu Gimmy!
Taky bych zdůraznil pojem "bavit se". Aniž bych do toho chtěl @PFP jakkoli kecat, tak co to letos pojmout "pouze" jako naprostou a nehoráznou zábavu a hrát různé zábavné formáty (texas, texas provázkový, praporkovou soutěž........a já nevím co ještě)?Btw. už jakou známá pravidla? Je mi vcelku jedno jak nás hřišti, ale na hranu bych navrhoval nějaké pravidlo typu Gimmy!
Není v plánu.Gimmy na 12m? To beru
Panáky i uznání se samozřejmě přijímají, ale bohužel bez nároku na úlevu. A když se to povede, tak budou 2+2.Já bych ti koupil panáka! I dva! A uznal bych, že hraješ líp jak já!
Pevně věřím a doufám, že to mluvíš o mně, který se s patříkem narodilPanáky i uznání se samozřejmě přijímají, ale bohužel bez nároku na úlevu. A když se to povede, tak budou 2+2.
Je to přece fair sport, všichni to budou mít stejně + taky všichni dobře víme, že patování je alfa a omega. A přece bychom neochudili soutěžení o tak zajímavou disciplínu. A taky vrcholně zajímavou, specielně pro některé jedince.
Dál už to nebudu rozebírat, nechci být indiskrétní.
Pokud bude soutěž ve dvojicích, tak bych si přál Týnku Ty budeš nejspíš darebnej patérJá bych ti koupil panáka! I dva! A uznal bych, že hraješ líp jak já!
Balicek B? Ty jeden s manzelkou, zejo!@RobertSlajs + 1, balíček B. Díky a těšíme se
Jop, loni začala hrát a letos si jedeme pro první místo Minimálně tedy v pokeruBalicek B? Ty jeden s manzelkou, zejo!
Tak to me dvakrat mrzi ze tam nebuduJop, loni začala hrát a letos si jedeme pro první místo Minimálně tedy v pokeru