- Autor vlákna
Hudební nástroje sebouTo je asi teaser, abys příště sbalil a jel hrát také.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hudební nástroje sebouTo je asi teaser, abys příště sbalil a jel hrát také.
Drž mi na příště palce, ať to konečně klapne.To je asi teaser, abys příště sbalil a jel hrát také.
Byla, i jsem na fotkách od Dany. Akorát přemýšlím, co jít o víkendu a možná zítra po práci. Turnaj, na který bych normálně šla, tak zrušili. Přemýšlím na Kotlinou, Hodkovičkami, Pyšely, Bernštejnem a jejich případnými kombinacemi (Terezín + Bernštejn), Pyšely samostatně.Krasa strida nadheru!
Skoda ze jsme letos nemohli byt taky!
Nicmene, napadla me takova vec, co kdybychom letosni viteze vyzvali na "souboj", jakoze vitez ligy mistru hraje s vitezem europa league co @pecamat?
A mozna by to mohla byt takova hezka tradice, ze by se udelal turnaj a na nem by se krome standardniho pocitani jeste koukalo na urcite dvojice, ktere vyhrali na Darove (asi by davala smysl podminka, ze dvojice musi byt stejna).
A ja vim, ze jsem si tim nabehl na vetu: Fajn napad, tak to zorganizuj
btw: byla na Darove i @Tereza Harmatová? Ja jen ze jsem ji tu par sni nevidel, tak na nas po ty zkusenosti asi zanevrela ))
Prozradím ti sladké tajemství, já to video mám
Česká Lípa - v sobotu Patron Tour a v neděli "Hezká hra 2023"Byla, i jsem na fotkách od Dany. Akorát přemýšlím, co jít o víkendu a možná zítra po práci. Turnaj, na který bych normálně šla, tak zrušili. Přemýšlím na Kotlinou, Hodkovičkami, Pyšely, Bernštejnem a jejich případnými kombinacemi (Terezín + Bernštejn), Pyšely samostatně.
Pojď v neděli se mnou, @Seppper a jeho bráchou do Beřovic. Turnaj pro dobrou věc.Akorát přemýšlím, co jít o víkendu
Tak on je tam hlavně pan prezident, co a kdo všechno je slyšet, to nevím. Tak já počkám na info a pak to případně nahraji, jak bude určeno.
hned to sem foukni TomíkuProzradím ti sladké tajemství, já to video mám
Takže pokud to nikomu nevadí, můžu to sem nahrát