- Jméno
- Dana
- Klub
- Česká Lípa
- HI (HCP)
- 32,7
Tak bacha, pokud ono hřiště hraničí s Mongolskem, tak celý Karlínský viadukt je krutě v Asiimusíš to brát ve světle toho, že autor také říká, že Evropa končí u karlínského viaduktu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak bacha, pokud ono hřiště hraničí s Mongolskem, tak celý Karlínský viadukt je krutě v Asiimusíš to brát ve světle toho, že autor také říká, že Evropa končí u karlínského viaduktu
no konečně nápověda i pro měTak bacha, pokud ono hřiště hraničí s Mongolskem, tak celý Karlínský viadukt je krutě v Asii
no to by mi taky zrovna moc nepomohlo, taková nápověda!musíš to brát ve světle toho, že autor také říká, že Evropa končí u karlínského viaduktu
uz je v uvodnim prozrazenoMůžete mi prosím prozradit význam nápovědy Mongolsko a Koudelka? Nechápu totiž. Děkuji.
A ani ťukNo konečně něco co poznám dle fotky i dle nápovědy
Mongolsko je napoveda pro Malevil, kdez odjizdis z Malevilu, je cedule konec Malevilu, zacatek MongolskaMůžete mi prosím prozradit význam nápovědy Mongolsko a Koudelka? Nechápu totiž. Děkuji.
Koudelka. David Koudelka. Těší mě! A někdy při golfu osobně [emoji6]Můžete mi prosím prozradit význam nápovědy Mongolsko a Koudelka? Nechápu totiž. Děkuji.
uplne nahodne ale divim se, ze porad nikdo nic nema ani po 14. kolechAle no tak!!! Koštále co to taháš???? [emoji19]
na co??Já se hlásím!