- Jméno
- Marek
- Klub
- GC Luby
je dobrý, že funguje oznamování správných odpovědí..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
funguje, prvnich 5 uz je prozrazenychje dobrý, že funguje oznamování správných odpovědí..
Opravdu funguje, je to u zadání soutěže.je dobrý, že funguje oznamování správných odpovědí..
Ale tak šikovně schovaný! Každopádně zatím jde vše podle plánu, plní se mi sloupec, řádek, úhlopříčka i celé Bingo. Jen ta Ostravice mě mrzí, tu jsem tam měl dát taky...Taky jsem se zrovna chtěl zeptat... A ejhle v úvodu jsou odpovědi!
ale prdlajs, tusim, ze az zitra jen se mu beztak nechteloŽe by už zkouškový?
Ty mě nepruď jak se ti to pěkně plní já to mám jak noty na bubenAle tak šikovně schovaný! Každopádně zatím jde vše podle plánu, plní se mi sloupec, řádek, úhlopříčka i celé Bingo. Jen ta Ostravice mě mrzí, tu jsem tam měl dát taky...
A to kdybys viděla mojí kartu, jak já mám plno....Ty mě nepruď jak se ti to pěkně plní já to mám jak noty na buben
No jo, ty aby ses nepřidal! Já mám taky plno, ale cik cak.A to kdybys viděla mojí kartu, jak já mám plno....
Kdyz ti vyjde pismenko Z, dostanes zvlastni odmenu :-D :-DNo jo, ty aby ses nepřidal! Já mám taky plno, ale cik cak.
Z toho jak to mám, vyjde leda tak FŇ.Kdyz ti vyjde pismenko Z, dostanes zvlastni odmenu :-D :-D
Tak ovsem to chci videt :-D :-DZ toho jak to mám, vyjde leda tak FŇ.
Tak zrovna to Mongolsko pro mě byla super nápověda, protože na tom hřišti jsem letos byla a je to výrazná nápověda. Ale asi fakt pro toho, kdo tam byl. A všiml si toho.to jsem zvědavej na toho Koudelku a Mongolsko.. Páč vůbec nic mě nenapadá..
Chceš poradit?Koudelka je v pohodě! Ale to Mongolsko vůůůůůbec netuším...
musíš to brát ve světle toho, že autor také říká, že Evropa končí u karlínského viaduktuto jsem zvědavej na toho Koudelku a Mongolsko.. Páč vůbec nic mě nenapadá..
díky, ale pořád zero..musíš to brát ve světle toho, že autor také říká, že Evropa končí u karlínského viaduktu