- Jméno
- Marek
- Klub
- GC Luby
11 - 15: - Ústí, Albatross, Konopiště, Ypsilon, LoretaTak tu mám, ale včerejší mi dává zabrat....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
11 - 15: - Ústí, Albatross, Konopiště, Ypsilon, LoretaTak tu mám, ale včerejší mi dává zabrat....
Jsem pako....no jsem trochu rozbitá po včerejším večírku11 - 15: - Ústí, Albatross, Konopiště, Ypsilon, Loreta
![]()
uz jsou prozrazenyTak tu mám, ale včerejší mi dává zabrat....
za toho Honzu ne!!Koštále, Honzo....prosím, jedno hřiště na sloupek![]()
A kruci.....heleeeee, ten Honza mi tam skočil sám....omylemza toho Honzu ne!!![]()
Rika se mi JaneA kruci.....heleeeee, ten Honza mi tam skočil sám....omylem
Neříká se ti Honzo?.....tak Jeníku?![]()
Já to cukroví takhle neupeču, když tu pořád číhám na hřiště do bingaMalá změna, od zitra budou dve fotky denne, dopoledne a odpoledne/vecerat to trochu urychlime
![]()
Píšu si za uši!Rika se mi Jane![]()
Za Jenika jeci jak prokopnuty, neco o tom vim :-D :-DA kruci.....heleeeee, ten Honza mi tam skočil sám....omylem
Neříká se ti Honzo?.....tak Jeníku?![]()
Koukám, budu si dávat bachaZa Jenika jeci jak prokopnuty, neco o tom vim :-D :-D
Sakra....ty mě štveš, stačilo aby Jan vylosoval jedno ze dvou hřišť a měla bych sloupek.Tak po 16. kole už mám sloupce dva![]()
díkySakra....ty mě štveš, stačilo aby Jan vylosoval jedno ze dvou hřišť a měla bych sloupek.tak ti přesto gratuluji!
![]()
To je mi jasné, že si ani neškrtnudíky
To máš za toho Honzu![]()
Když jsem to ráno četl tak první co mě napadlo - Jak poslední sloupec? Woe kdy byly tažený Penati a Šilheřovice? A pak mi došlo, že máme každý jinak vyplněný BingoPoslušně hlásím, že mám sloupec, poslední![]()