- Jméno
- Marek
- Klub
- GC Luby
11 - 15: - Ústí, Albatross, Konopiště, Ypsilon, LoretaTak tu mám, ale včerejší mi dává zabrat....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
11 - 15: - Ústí, Albatross, Konopiště, Ypsilon, LoretaTak tu mám, ale včerejší mi dává zabrat....
Jsem pako....no jsem trochu rozbitá po včerejším večírku mozek má dnes dovolenou. No a Loretu nemám...11 - 15: - Ústí, Albatross, Konopiště, Ypsilon, Loreta
uz jsou prozrazenyTak tu mám, ale včerejší mi dává zabrat....
za toho Honzu ne!!Koštále, Honzo....prosím, jedno hřiště na sloupek
Už mi bylo naznačenouz jsou prozrazeny
A kruci.....heleeeee, ten Honza mi tam skočil sám....omylemza toho Honzu ne!!
Rika se mi JaneA kruci.....heleeeee, ten Honza mi tam skočil sám....omylem
Neříká se ti Honzo?.....tak Jeníku?
Já to cukroví takhle neupeču, když tu pořád číhám na hřiště do bingaMalá změna, od zitra budou dve fotky denne, dopoledne a odpoledne/vecer at to trochu urychlime
Píšu si za uši!Rika se mi Jane
Za Jenika jeci jak prokopnuty, neco o tom vim :-D :-DA kruci.....heleeeee, ten Honza mi tam skočil sám....omylem
Neříká se ti Honzo?.....tak Jeníku?
Koukám, budu si dávat bachaZa Jenika jeci jak prokopnuty, neco o tom vim :-D :-D
Sakra....ty mě štveš, stačilo aby Jan vylosoval jedno ze dvou hřišť a měla bych sloupek. tak ti přesto gratuluji!Tak po 16. kole už mám sloupce dva
díkySakra....ty mě štveš, stačilo aby Jan vylosoval jedno ze dvou hřišť a měla bych sloupek. tak ti přesto gratuluji!
To je mi jasné, že si ani neškrtnu Jak to mám tušit, že je jedině a správně Jan, každý Jan v mém okolí je Honza, nebo Jenda.... Tak snad v jiné soutěži...kde nebude ústřední osoba JAN.díky
To máš za toho Honzu
Když jsem to ráno četl tak první co mě napadlo - Jak poslední sloupec? Woe kdy byly tažený Penati a Šilheřovice? A pak mi došlo, že máme každý jinak vyplněný Bingo No jsem játro no...Poslušně hlásím, že mám sloupec, poslední