- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,7
ano. na radek. sloupec. uhlopricku a celeTedy hlásí se BINGO když mám "jen" řádek?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
ano. na radek. sloupec. uhlopricku a celeTedy hlásí se BINGO když mám "jen" řádek?
už by ses mi ale mohl trefit zatroleně...teď jsem tu luštila dvě hřiště zpětně (včerejší a dnešní) neboť jsem byla pryč (vánoční večírek), jestli to náhodou nejsem já, kdo už má bingo...a ono zase prd, milá kněžnoano. na radek. sloupec. uhlopricku a cele
ty mas posledni radek ale David byl rychlejsiuž by ses mi ale mohl trefit zatroleně...teď jsem tu luštila dvě hřiště zpětně (včerejší a dnešní) neboť jsem byla pryč (vánoční večírek), jestli to náhodou nejsem já, kdo už má bingo...a ono zase prd, milá kněžno
Tak jsem blbá a nepoznala jsem......no, vlastně jedno hřiště, na kterém jsem navíc byla?ty mas posledni radek ale David byl rychlejsi
Myslíš že já jo? Musíš trochu gůglitTvl já jsem úplně tuhej.. Nevím ani jedno od 11.
Jestli je v mém tak si ho klidně nech. Já už si vybral řádek [emoji847] navíc tady vlastně nejsme cizí [emoji6]Našla jsem sloupec, blbý je, že v cizím Bingu
uz je i uhlopricka, ale ani o jedno se nikdo neprihlasilNašla jsem sloupec, blbý je, že v cizím Bingu
Tak já se o to hlásím! Když to nikdo nechce...uz je i uhlopricka, ale ani o jedno se nikdo neprihlasil
Tak jsem 16-ku gůůglil a našel!!!! Ale nemám..Myslíš že já jo? Musíš trochu gůglit
Tak tu mám, ale včerejší mi dává zabrat....Tak jsem 16-ku gůůglil a našel!!!! Ale nemám..