- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,8
ano. na radek. sloupec. uhlopricku a celeTedy hlásí se BINGO když mám "jen" řádek?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
ano. na radek. sloupec. uhlopricku a celeTedy hlásí se BINGO když mám "jen" řádek?
už by ses mi ale mohl trefit zatroleně...teď jsem tu luštila dvě hřiště zpětně (včerejší a dnešní) neboť jsem byla pryč (vánoční večírek), jestli to náhodou nejsem já, kdo už má bingo...a ono zase prd, milá kněžnoano. na radek. sloupec. uhlopricku a cele
ty mas posledni radekuž by ses mi ale mohl trefit zatroleně...teď jsem tu luštila dvě hřiště zpětně (včerejší a dnešní) neboť jsem byla pryč (vánoční večírek), jestli to náhodou nejsem já, kdo už má bingo...a ono zase prd, milá kněžno![]()
Tak jsem blbá a nepoznala jsem......no, vlastně jedno hřiště, na kterém jsem navíc byla?ty mas posledni radekale David byl rychlejsi
![]()
Myslíš že já jo? Musíš trochu gůglitTvl já jsem úplně tuhej.. Nevím ani jedno od 11.![]()
Jestli je v mém tak si ho klidně nech. Já už si vybral řádek [emoji847] navíc tady vlastně nejsme cizí [emoji6]Našla jsem sloupec, blbý je, že v cizím Bingu![]()
uz je i uhlopricka, ale ani o jedno se nikdo neprihlasilNašla jsem sloupec, blbý je, že v cizím Bingu![]()
Tak já se o to hlásím! Když to nikdo nechce...uz je i uhlopricka, ale ani o jedno se nikdo neprihlasil![]()
![]()
Tak jsem 16-ku gůůglil a našel!!!!Myslíš že já jo? Musíš trochu gůglit![]()
Tak tu mám, ale včerejší mi dává zabrat....Tak jsem 16-ku gůůglil a našel!!!!Ale nemám..
![]()