Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Čechy vs Morava - RyderCup 19.jamky?

Stav
Uzamčeno.
Ale no jo porád... to předělám. Neasi... když on ten Ryder Cup přímo říká o jaký / jaké formáty hry jde. Předělám. Předělám. Předělám.......

Ryder.webp

Pěkný, jen to Requo Cup bych ohraničil i nahoře a dole?Co to pak udělá? A možná bych pod nápis i golfistovi dal jinou barvu výplně / obrys, přijde mi takový nevýrazný a ztrácí se mi tam:)
Na mě už tam toho je moc. Ta verze předtím mi přišla vyvážená, a znalí vědí. :) ( ale nemám žádný výtvarný vzdělání...)

Tak děkuji za poctu, RequoCUP, nu dobrá, proč ne. Alespoň se můžu pyšnit, že to je můj pohár, i když ho nikdy nevyhraju. :-D Davide, za mě supr, já bych se k připomínkám přidal, resp. náměty:

- u moravy ten černý flek vypadá divně, jasně, vím proč tam je, ale je vidět hrozně malý kousek, možná golfistu víc posunout na lva, aby toho černého bylo vidět víc
- 19.jamka - tam by se šelo příp. i české golfové forum. A potom varianta na nášivku bez toho malého písma, které asi nebude vidět... ?

Jinak moc pěkné. Měl jsem obavy, kde budu shánět ten rydercup pohár, když by byl v logu. :)

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom