Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jde především o zábavu. Nicméně dá se rozdílný hcp hráčů upravit na vybraných jamkách ranami k dobru. Osobně bych byl nerad za spekulování a záměrnému nasazování vyšších hcp proti nízkým právě pro získání "výhod" v podobě ran navíc.
Když u nás jdu jamkovku s vyšším hcp tak zjistím náš hrací hcp a rozdíl po ráně přidám na každou jamku od nejtěžší výš. Dá se to.
Největší sranda je jít jamkovku s ženskými. Když neudrží krok tak klidně po třetí jamce začnou vyžadovat další rány k dobru [emoji23]
Fuj, vy dva.Se mi zdá, že chodíš na golf s mojí ženou
Dávám ran, kolik je aktuálně potřeba, jsou to potvory
Ale no tak, o tom by se dalo diskutovatJde především o zábavu. Nicméně dá se rozdílný hcp hráčů upravit na vybraných jamkách ranami k dobru. Osobně bych byl nerad za spekulování a záměrnému nasazování vyšších hcp proti nízkým právě pro získání "výhod" v podobě ran navíc.
Když u nás jdu jamkovku s vyšším hcp tak zjistím náš hrací hcp a rozdíl po ráně přidám na každou jamku od nejtěžší výš. Dá se to.
Největší sranda je jít jamkovku s ženskými. Když neudrží krok tak klidně po třetí jamce začnou vyžadovat další rány k dobru [emoji23]
mix muz+zena ano, vyrovnání bych dal, ale max 1ranu na jamce, nasazoval bych proti sobe dvojce tak, aby vyrovnani bylo co nejmensiAbychom se někam posunuli, než dorazí nabídky resortů a rozhodneme se kde složíme své hole... vyrovnání hcp při jamkovce.
První návrh - hrací hcp hráčů (A1+A2)/2 = hrací hcp týmu A. Hrací hcp týmu A-B = počet jamek s ránou k dobru. To je asi takový ten standard. Otázkou je jaký maximální hcp hráče bude "akceptován" pro tyto účely. 36? 24? 18? Jde o to kolik dát maximálně ran k dobru "horší" straně. 3 mně osobně přijde už moc.
Může mít strana týmu mix (žena+muž)? Preferoval bych nesmíšené týmy. Pro účely počítání. Jinak proti mixu nic nemám.
Vidím to stejně.mix muz+zena ano, vyrovnání bych dal, ale max 1ranu na jamce, nasazoval bych proti sobe dvojce tak, aby vyrovnani bylo co nejmensi
3 je moc, ale jedna malo.Vidím to stejně.
Se mi to libi, ale slo by tam dat jeste 19.jamku? Treba nad pohar, nebo vymenit 2017 a ten dat nahoru a dolu misto toho 19. jamku?
Dobra připomínka, souhlasSe mi to libi, ale slo by tam dat jeste 19.jamku? Treba nad pohar, nebo vymenit 2017 a ten dat nahoru a dolu misto toho 19. jamku?
Nebo místo Čechy,Morava, Slezsko dát 19.jamkuSe mi to libi, ale slo by tam dat jeste 19.jamku? Treba nad pohar, nebo vymenit 2017 a ten dat nahoru a dolu misto toho 19. jamku?
Kdo si hraje nezlobiJen blbněte.. Za chvíli přiletí nějakej magorskej právník kvůli autorským právům...
taky bych to nenazval ryder cup. ale 19.jamka cupJen blbněte.. Za chvíli přiletí nějakej magorskej právník kvůli autorským právům...