Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Čechy vs Morava - RyderCup 19.jamky?

Stav
Uzamčeno.
Praha, Brno, Praha, Ostrava, Praha ... ???

Co Horehledy?? U Martina je nam dobre :)

Koukám, že přes víkend se tu rozhořela docela podnětná diskuse, díky všem i za nápady do pošty atp. Pokusím se to shrnout a hromadně odpovědět:

- termín: určitě je cílem především se setkat, je to první ročník, tak zkusíme najít takový termín, který bude vyhovovat co nejvíce z nás pomocí ankety, další rok už to bude lepší, více dopředu
- hřiště:, byť spousta hřišť je lákavých, tak přeci jen má jít o setkání pokud možno maxima z různých koutů republiky, takže tento rok budu oslovovat 18ti jamková hřiště, která mají blízké ubytování k hřišti z regionů Hradec, Pardubice, Vysočina - kde bude volno a rozumná nabídka (ideálně v resortu, nebo bezprostřední blízkosti) - abychom to měli z různých koutů relativně v dojezdové vzdálenosti i k Moravě, kterou jsme letos tak trochu zanedbávali. Praha a velká města spíš letos ne - to bychom nebyli společně a večer po hře by se to vždy rozprochlo k ubytování po známých, což je myslím škoda. To ale neznamená, že příští rok to tak být nemůže. Toto je pilotní - propojovací ročník. Takže tak někde na pomezí. :)
- týmy: hráče budou volit především kapitáni, nicméně i pro nezvolené bude v místě spolhra, možná i formou dooprovodného turnájku (podle počtu). Já například v žádném týmu hrát nebudu (pokud se sejde dostatečný počet hráčů), aby to vše klapalo jako po drátkách, ale na hřišti si samozřejmě zahraju moc rád a doufám, že se ke mně i mimo týmy někdo přidá. Cílem týmu je samozřejmě vyhrát, ale taky si to užít. Pokud se nesejde dostatek Moraváků, tak týmy mohou nanominovat i přeběhlíky.

Prosím tedy všechny zájemce, vyplňte mi co nejdříve anketu, na základě ní budu dávat do resortů poptávku. Součástí poptávky bude:

- ubytování pro x osob pá-ne (možnost i ze so-ne)
- jídlo pro x osob včetně obědů
- min 2x18j fee pro každého...
- ceny (pohár), dresy :) atp.

Anketa TADY: https://goo.gl/forms/4LelEqsFczxDCUj12

Buď jsem jeliman a neumím číst, nebo je to tajné. Kdo jsou kurňa ti kapitáni. Potřebuju vědět komu a kam lézt :D:D:D
Nebo se mám smířit s tím že bude oběma týmům velet paní Colombová?

A co Casa Serena. Když mrknete na mapu, tak je skoro v půlce na výšku i na šířku. :cool::cool::cool:. Nechodí náhodou někdo z 19.jamky s panem majitelem na pivko? To by možná pomohlo... :p

Kapitány dám dohromady a zveřejním (já to nebudu) až podle zvoleného termínu a místa a toho, že potvrdí účast. Bylo by blbé pro jejich týmy, kdyby náhodou nejeli. :)

Znovu připomínám anketu, ať neodskáče, nechám jí do zítra, pak bych začal oslovovat resorty:
Anketa TADY: https://goo.gl/forms/4LelEqsFczxDCUj12

Já se samozřejmě také rád zúčastním, klidně jen jako fanda...

nestiham cist, pravda :p ale par lidi nasbiram :p a tim zvysim i registraci na 19jamce :D a budu delat zazemi :D

Ne že to budou mrtvé duše. :)

ne. ja :D teda. snad ne ja :D
Něco mě to připomnělo.
" Přátelé italský opery, je to už dvacet let, co jsem se zvolil šéfem týhle organizace. A můžu snad říct sám, že jste zvolili dobře. " Někdo to rád horké

:)

Díky za vyplnění dotazníku, průběžné výsledky nezávazného šetření jsou tu: https://goo.gl/BNdaWz - celkem projevilo zájem dost lidí, cca 25+, což mě těší. :) Rozeslal jsem poptávku na hru a ubytování na několik golfových resortů (18j), očekávám ale, že zpětnou vazbu dostanu tak nějak až po svátcích. Poptávaná hřiště: Kuňka, Bohdaneč, Telč, Poděbrady a pro zajímavost (byť je bokem perimetru) Český Kurmlov. Dám pak vědět. Mohu oslovit i další, pokud máte nápad na "střed" republiky.

Pokusím se vybrat to nejlepší s ohledem na to, že se jedná o první ročník - takže důležitá bude v nabídce rozumná cena, volné termíny na hru a dostatečné kapacity pro ubytování. Různě u mě lobuje už 7 z vás, kam by rádi jeli - a každý jinam. :-D Takže jedno nakonec zvolím a až pak uděláme oficiální přihlašování na tuto podzimní akci - je mi jasné, že to nemusí pak vyhovovat všem. Dále pak program, soutěžní výbor atp. A zároveň se prozradí kapitáni - ne, ještě nejsou vybráni. :)

Věřím, že akce se podaří, a pokud jo, tak nic nám na příští ročníky nebrání poohlížet se po top resortech republiky, dříve raději méně a pohodově než slibovat top zážitek a pak být zklamáni. Díky i za nabídky pomoci, tipy a nápady.

Upraveno:
How, how, how, how!

(hudba John Lee Hooker a ZZ Top - Boom, Boom, Boom). ::-D no, uznávám, moc nápaditý příspěvek to není, ale jsem mezi svátky a víkendem v práci a zatím nikdo na poptávku neodpověděl.
Tak trochu rocku a těšení se na náš RyderCup!

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom