Koukám, že přes víkend se tu rozhořela docela podnětná diskuse, díky všem i za nápady do pošty atp. Pokusím se to shrnout a hromadně odpovědět:
- termín: určitě je cílem především se setkat, je to první ročník, tak zkusíme najít takový termín, který bude vyhovovat co nejvíce z nás pomocí ankety, další rok už to bude lepší, více dopředu
- hřiště:, byť spousta hřišť je lákavých, tak přeci jen má jít o setkání pokud možno maxima z různých koutů republiky, takže tento rok budu oslovovat 18ti jamková hřiště, která mají blízké ubytování k hřišti z regionů Hradec, Pardubice, Vysočina - kde bude volno a rozumná nabídka (ideálně v resortu, nebo bezprostřední blízkosti) - abychom to měli z různých koutů relativně v dojezdové vzdálenosti i k Moravě, kterou jsme letos tak trochu zanedbávali. Praha a velká města spíš letos ne - to bychom nebyli společně a večer po hře by se to vždy rozprochlo k ubytování po známých, což je myslím škoda. To ale neznamená, že příští rok to tak být nemůže. Toto je pilotní - propojovací ročník. Takže tak někde na pomezí.
-
týmy: hráče budou volit především kapitáni, nicméně i pro nezvolené bude v místě spolhra, možná i formou dooprovodného turnájku (podle počtu). Já například v žádném týmu hrát nebudu (pokud se sejde dostatečný počet hráčů), aby to vše klapalo jako po drátkách, ale na hřišti si samozřejmě zahraju moc rád a doufám, že se ke mně i mimo týmy někdo přidá. Cílem týmu je samozřejmě vyhrát, ale taky si to užít. Pokud se nesejde dostatek Moraváků, tak týmy mohou nanominovat i přeběhlíky.
Prosím tedy všechny zájemce, vyplňte mi co nejdříve anketu, na základě ní budu dávat do resortů poptávku. Součástí poptávky bude:
- ubytování pro x osob pá-ne (možnost i ze so-ne)
- jídlo pro x osob včetně obědů
- min 2x18j fee pro každého...
- ceny (pohár), dresy
atp.
Anketa TADY: https://goo.gl/forms/4LelEqsFczxDCUj12