Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Stáhnul jsem si do telefonu na Obchod Play apku Technique . Na zachycení golfového švihu je to naprosto dostačující. A na analýzu je dle mého nejlepší trenér.
díky, nemáš konkrétní tip? mám Samsung Galaxy A3 (2016). děkuji RNatočit se můžeš i mobilem nebo kvalitním digi foťákem. Důležité je, aby slow-motion záznam byl min. 120fps (více je lépe), programů k analýze pak najdeš v „neúrekom” a to i zdarma. Některé umožňují i zaslání natočeného videa k profi analýze, obsahují tréninkové tipy vč. videosekvencí.
Kupovat kvůli tomu speciální kameru (pokud se videoanalýzou neživíš) je dle mého zbytečné. Určitě nebudeš natáčet každý svůj švih a rozebírat ho. Na občasnou kontrolu opravdu stačí kvalitní telefon nebo digifoťák. Telefon má výhodu, že máš aplikaci a zdrojové video pohromadě a hned použitelné.
Stáhnul jsem si do telefonu na Obchod Play apku Technique . Na zachycení golfového švihu je to naprosto dostačující. A na analýzu je dle mého nejlepší trenér.
můžeš, prosím, mrknout, jak se to jmenuje? nemohu to najít. Díky moc. R
Mám iPhone, ale většinou jsou ty appky i pro Android - dej si vyhledat “golf swing analyser”díky, nemáš konkrétní tip? mám Samsung Galaxy A3 (2016). děkuji R
Na to ti opravdu stačí mobil se slow-motion a appkavysvětlím, oč mi jde:
trenér mě nějak postaví. Při hodině mě "ohlídá".
A já potřebuji při dalším tréninku bez trenéra dodržet ten postoj, potřebuji si zkontrolovat, že stojím a hýbu se správně.
Na to ti opravdu stačí mobil se slow-motion a appka
Jinak používám tuto BT selfie tyč/stativ
Selfie Stick Iphone Plastic | Plastic Alloy Selfie Stick | Selfie Stick Huawei - Selfie Sticks - Aliexpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
iPhone má 240 fps, to je víc, než uváděný odkaz camerasJa to obcas pouzivam take, jedina nevýhoda je malo fps na iphonu. Ta vyskorychlostni by byla super ale zase je otazkou ci to clonek vyuzije
šmarjápano, vy mi dáváte mluvíte chlapi se ženskou!
takže: na Samsungu jsem si nainstalovala Hudla a chce to po mě, aby mě ňákej kouč někam zařadil - neznám ho a tak smolík
V1 golf pro jistotu na Samsungu nereaguje.
Takže jsem použila IQ
Instaluju appky na Ipad (jistě, Mirek, mě inspiroval poznámkou o Iphonu)
u Hudla mě zarazili hned prvním dotazem, jestli jsem instruktor nebo ne... co mám odpovědět, aby mi to fungovalo?
pro iPad něco podobnéhojak řešíš stojánek? nebo odkud to na drivingu snímáš ?