Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zkusím se dnes podívat v hlavním městě.
Jednu beru. Hcp pujde o 10 dolu a v molitorove budu hrat za 200Beru 10 krabic. Pro zájemce bude 9 k dispozici.
Taky určitě jednu beru.Beru 10 krabic. Pro zájemce bude 9 k dispozici.
Ty se po... ??? Ty jsi s tím začal ... Já si ten crivit vzal dneska kvůli toběJá se z vás po.... [emoji23][emoji23][emoji23]
Ted se dozvime, ze to vsechno byla jedna velka lez!! A 150,- Kc v trapu!Ty se po... ??? Ty jsi s tím začal ... Já si ten crivit vzal dneska kvůli tobě
Nebude to nakonec, jako s auto pneumatikami? Na dimpové formě se vyrobí X míčků a potom se odprodá? Taky to bude s ostatními formami jednotlivých vrstev a homogenností a kvalitou použitého materiálu a také posledního fixačního nástřiku. Myslím, že u "hobíků" funguje, placebo název firma. Už jsme to tady rozebírali, kdy a kdo kdy ocení jaký míček. Otázka ceny / výkon / výdrž /rizikové údery je jen na našem uvážení. Jeden trenér mi říkal, že míček oceníš až, když poznáš rozdíl. Po X letech hraní vším možným nahlížím do komnaty poznání kvality.Zajímalo by mě, kdo je skutečným výrobcem těch míčků, řešíme to s @jan - na netu se nic moc k tomu dohledat nedá. První nápad, vzít to podle počtu dimplů - tento CRIVIT míček jich má 392. No, kdyby to byl jen převlečenej jinej míček, tak by to mohl být dle tabulky na https://golf-info-guide.com/golf-tips/equipment-choices/golf-ball-dimples/
Míčky s 392 dimplama
- Maxfli Revolutin Low Compression (ale jen dvě vrstvy)
- Maxfli Revolution Spin (dvě vrstvy)
- Titleist DT SoLo (dvě vrstvy)
- Vice Tour Golf Ball (tři vrstvy jako crivit a stejný materiál výroby DuPont Surlyn) - http://www.vicegolf.com/us2/vice-golf-tour
- Volvik Vista iV (4 vrstvy)
- Volvik Vista iS (4 vrstvy)
Ten crivit na chatě rozříznu a uvidíme, jak vypadá uvnitř, třeba to bude náhodná trefa.
Zobrazit přílohu 4830
Ja tento claim spise prisuzuji fungovani mkt oddeleni lidlu, ktere dostalo za ukol prijit s poradnym golfovym sloganem... tak si vzali zakladni golfove nazvoslovi... a zacali vyrazovat to, co je jiz autorsky chraneno.
Neboj, my svýho náčelníka nedáme i kdyby hrál s kuličkou z velbloudího trusuCrivit - konečně se Lidl zbavil zásob neprodejneho golfového zboží. 19.jamka za to může!
Dnes jsem vykoupil naši pobočku na Albertově v Praze, pět krabic! Nikomu nic nedám, poztracim si je sám. měl jsem na výběr, buď 12 PROVX nebo za půlku 60 křivítek. Těžká volba, ale CRIVIT rulezzzz!
Doufám, ze nebudu za to vyloučen z rad golfistu a ze ještě zítra budu mít platný HCP!
Tak to jsi asi vlezl zrovna do Lidlu, kde už někdo z 19. jamky byl!Já byl ve dvou lidlech a nikde nic