- Klub
- Beřovice
- HI (HCP)
- 14.6
Beroun a Rudná, přiznejte seTak to jsi asi vlezl zrovna do Lidlu, kde už někdo z 19. jamky byl!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Beroun a Rudná, přiznejte seTak to jsi asi vlezl zrovna do Lidlu, kde už někdo z 19. jamky byl!
Mám jich dost, rád se podělímJá byl ve dvou lidlech a nikde nic
Dvě krabice bych zkusil..Mám jich dost, rád se podělím
Máš je mít.Dvě krabice bych zkusil..
Ono to s nima nebude tak horky, co? Ze se jich zbavujes ve velkymMám jich dost, rád se podělím
Crivit inside...
Tak čekal jsem větší zájem, ale za tu cenu je přinejhorším odehraju, už mám jen 5 krabicOno to s nima nebude tak horky, co? Ze se jich zbavujes ve velkym
Stihl si je nakoupit, než zájem 19. jamky jejich cenu vystřelil k nebesům?jen nakupujte, akcie Lidlu letí vzhůru
Spise to nekdo ujebal, ne?A opravdu si kontrolujte jestli jsou v krabici/krabičkách všechny. Právě jsem narazil na jeden chybějící. [emoji19]
Vsak ono je to asi i spravne cesky... ale je to sranda.Hned jak jsem to napsal, jsem si to uvědomil. Okouzlilo mě to ale natolik, že jsem to ani neopravil. [emoji7]
Zbavim te klidne vice krabicTak čekal jsem větší zájem, ale za tu cenu je přinejhorším odehraju, už mám jen 5 krabic