Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Děkuji to rozhodne brát nebude. Značka není důležitá. Kvalita také ne důležitá je jen barva a odstínJá mám taky jednkho růžováka doma v golfovym šuplíku. Když nezapomenu (jsem teď na dovolený) dám si ho do auta a přihlaš se o něj. Neni to sice Titleist, ale to asi dcerka nebude brát jako mínus.
Prosím, neber si mou poznámku nijak osobně - věř, že se docela těším, až se někde potkáme na západočeských hřištích.Čím déle to tu čtu, tím větší odpor mám k těmto míčům. Lidi, opravdu neblbněte. Koupí těchto nesmyslů, akorát podporujete nějakýho hamižnýho Číňana, kterej se chce na golfu jen přiživit. Zpátky do golfu nestrčí ani dolar.
Crivit, Crane apod. to je pouhý byznys bez vývoje, zřejmě někde jen okopírované a bez žádné přidané hodnoty důvěryhodné značky. Proto jsou levné. Nejsem si jistý a ani po tom nepátrám, jestli jsou vůbec povolené pro turnajovou hru. Co jsem viděl záběry z výrobních linek mých oblíbených značek, tak tam asiati nepracovali. Ale může to být jen jedna továrna a dalších 10 jich je v Číně, to je možné. Jenom mě ta Čína už zkrátka štve. Vozí se nesmysly přes půl zeměkoule sem a jiné zas tam.Taky je klidně možný, že je vyráběj na stejný lince, jen si nedávaj nesmyslnou přirážku za "značku".
Jo, mě štve i že se vozí jogurty z Moravy do Čech a obráceně.Crivit, Crane apod. to je pouhý byznys bez vývoje, zřejmě někde jen okopírované a bez žádné přidané hodnoty důvěryhodné značky. Proto jsou levné. Nejsem si jistý a ani po tom nepátrám, jestli jsou vůbec povolené pro turnajovou hru. Co jsem viděl záběry z výrobních linek mých oblíbených značek, tak tam asiati nepracovali. Ale může to být jen jedna továrna a dalších 10 jich je v Číně, to je možné. Jenom mě ta Čína už zkrátka štve. Vozí se nesmysly přes půl zeměkoule sem a jiné zas tam.
Ja v teto situaci i na kratsich a k udivu mnohych vytahuji proste driver.ja se priznam... na 3 paru nechci hrat nic jineho nez green
ale kdyz prijdu na Diamondu na jamku cislo 5 a vidim ze zlutych cislo 199 tak jsem rad i za tu fairway
Jen tak pro zajímavost, koho podle tebe podporuji když koupím hrané míčky od nějakýho lojzy z netu? A kolik on toho strčí zpět do golfu? Protože to je přesně s čím porovnávám. Při mé kvalitě hry opravdu nehodlám naházet do vody a do lesa míčky za 2 až 3 stovky...Čím déle to tu čtu, tím větší odpor mám k těmto míčům. Lidi, opravdu neblbněte. Koupí těchto nesmyslů, akorát podporujete nějakýho hamižnýho Číňana, kterej se chce na golfu jen přiživit. Zpátky do golfu nestrčí ani dolar.
Díky. Než jsem vymyslel jak si je vyzvednout, tak dnes jsem na ně narazil v lidlu v Rudné. S další slevou na 105 za krabici. To je lidl co mám nejblíž a minulý týden je tam neměliMáš je mít.
Zbytečně mě chytáš za slovo a doufám, že víš, jak je to myšleno. Jde o to, nepodporovat Lidl, kterej tenhle "pseudo byznys" provozuje. Klidně si s těma shitama hrajte, pro mě jsou jen k smíchu a bezpečně vím, že do toho nikdy nebouchnu.Jen tak pro zajímavost, koho podle tebe podporuji když koupím hrané míčky od nějakýho lojzy z netu? A kolik on toho strčí zpět do golfu? Protože to je přesně s čím porovnávám. Při mé kvalitě hry opravdu nehodlám naházet do vody a do lesa míčky za 2 až 3 stovky...
Ne, mě opravdu zajímalo, zda je podle tebe lepší cesta hrát hrané míče. A když ano tak proč. Jsou snad tyhle technicky špatné? Nebo jde jen o tu čínu? V mém případě, kdy nechci a nebudu podporovat ten podle tebe korektní bussiness, kdy míček stojí kilo. Ohánět se výzkumem a vývojem je vtip, něco o vývoji vím, pracuju v něm.Zbytečně mě chytáš za slovo a doufám, že víš, jak je to myšleno. Jde o to, nepodporovat Lidl, kterej tenhle "pseudo byznys" provozuje. Klidně si s těma shitama hrajte, pro mě jsou jen k smíchu a bezpečně vím, že do toho nikdy nebouchnu.