- Klub
- Pyšely
- HI (HCP)
- 20+-10
Bacha, jedno je Pro Pro, a jedno jenom ProOni tam ten produkt mají 2x. Z toho dražšího vede odkaz na ten levnější![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Bacha, jedno je Pro Pro, a jedno jenom ProOni tam ten produkt mají 2x. Z toho dražšího vede odkaz na ten levnější![]()
To je málo, já chci pro pro pro minimálněUž mají zase Pro Pro za 5.090
Tobě stačí Ama AmaTo je málo, já chci pro pro pro minimálně
Nickon coolshot 40Můžete pánové doporučit nějaký laser v rozumné cenové hladině? Díky
Prd ty chytráku.Tobě stačí Ama Ama [emoji2960]
Píšeš o Inesis 900? Díky za upřesněníMěl sem včera na hřišti dálkoměr z Decathlonu a musím říct, že za ty peníze nemá konkurenci a jako bonus má funkci slope, to v praxi funguje tak, že nad zaměřovačem ukazuje přímou vzdálenost, pod ním zase tu přepočítanou podle sklonu. Uvidíme časem na kolik je tahle věc použitelná. Samozřejmě pro turnajové účely to jde deaktivovat a je to i jasně vidět, jestli to má někdo ON nebo OFF.
Takový dálkoměr ale nesmíš používat na turnaji, jedině s tou vypnutou funkcí slopeMěl sem včera na hřišti dálkoměr z Decathlonu a musím říct, že za ty peníze nemá konkurenci a jako bonus má funkci slope, to v praxi funguje tak, že nad zaměřovačem ukazuje přímou vzdálenost, pod ním zase tu přepočítanou podle sklonu. Uvidíme časem na kolik je tahle věc použitelná. Samozřejmě pro turnajové účely to jde deaktivovat a je to i jasně vidět, jestli to má někdo ON nebo OFF.
Vždyť to v poslední větě píšeTakový dálkoměr ale nesmíš používat na turnaji, jedině s tou vypnutou funkcí slope
To jde vidět z dálky, dobře vychytané.Takhle to vypadá, vypnuté a zapnuté.
No vidíš, jak jsem nepozornejVždyť to v poslední větě píše![]()
Chytání vlajky dálkoměry mají někde vyřešeno tak , že na špici tyčky vlajky mají odrazové plošky.Inesis 900 mám taky, je super a vypadá i dobře. Nevim jak u "lepších" modelů s chytáním vlajky, ale chce to pevnější ruku a přemýšlet jestli opravdu měřím vlajku nebo to chroští za ní ..
Co se týče Slope, tak se zapíná a vypíná posuvným kroužkem u okuláru. Na první pohled je pak vidět jestli je funkce zapnutá nebo ne.
Proč se to asi jmenuje “ laserový měřič” jinak “ lejzr”, že by se ten paprsek odrážel od měřeného objektu. Katastrofická varianta: Vlajková tyč , nyní co nejtenčí, protože vlajka při patu zůstává nevytažena, a praporek nevlaje a je v zákrytu, vo co se to s tou fcí odrazí., řekl bych, že to nebude žádnou fcí , ale rozlišením.Jenže to je fce meraku a ne ze jsou obrazové plošky na vlajce
a měří při oparu a slabém dešti?
Bohouši, "sorry jako" - tvoje teorie je sice krásná, nicméně scestná.Proč se to asi jmenuje “ laserový měřič” jinak “ lejzr”, že by se ten paprsek odrážel od měřeného objektu. Katastrofická varianta: Vlajková tyč , nyní co nejtenčí, protože vlajka při patu zůstává nevytažena, a praporek nevlaje a je v zákrytu, vo co se to s tou fcí odrazí., řekl bych, že to nebude žádnou fcí , ale rozlišením.