Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jakou souvislost mají nivelační lasery s těmi golfivými.@Mirek_62 doporučené měřrení dálkoměrem
a když už jsem si dal práci , tak na mne vyskočilo i toto, že měřený( vzdálenost) objekt se snadněji měří, když jeho barva je shodná s barvou laser- paprsku.
ČASTÉ OTÁZKY K LASERŮM, PORADÍME VÁM S VÝBĚREM LASERU
Vybíráte laser? Potřebujete poradit, který typ laseru je pro vás vhodný.? Přečtěte si odpovědi na nejčastější otázky ohledně použití laserů.www.carove-lasery.cz
A kde je to doporučené měření dálkoměrem?@Mirek_62 doporučené měřrení dálkoměrem
Abys neřekl, tady je ten cos propagoval Bushnell kde je taky odkaz na měření “. Flag” ne tyč ,A kde je to doporučené měření dálkoměrem?
Myslíš tu reklamu na Nikon?
Jasně inženýre, na 50m ten kus textilu změříš, na 200 už budeš mít problém i při jasném počasíKoukám, samý inženýr
pro info .. laser se dokáže odrazit od čehokoliv. Tyč, látka, tráva, chroští, je to jedno .. změří všechno, něco hůř něco lépe, záleží na odrazivosti povrchu.
Ano na některých hřištích přidávají na tyč odrazky, aby se lépe měřilo. Ale i vlajku to zvládá, jen to hází trochu horší hodnoty.
A když občas se mi nedaří zaměřit vlajku (vítr, třes v rukou..), tak zamířím před green a zbytek odhadnu .. taky mi to změří vzdálenost ..
Tak schválně budu si to pamatovat a až budu příště měřit vlajku, tak ti dám vědět ..Jasně inženýre, na 50m ten kus textilu změříš, na 200 už budeš mít problém i při jasném počasí
Pořád sem motáš čárové lasery, kde je potřeba dobře vidět ve větší vzdálenost tu „čáru na zdi”.
zeptám se jako nepoučený elévTak já nevím, ale když měřím "na vlajku" , tak vždycky mířím na horní konec s praporkem a nikdy jsem s tím problém neměla.
Je. Kratší vzdálenosti odhadneš, ale na 70+ metrů už se to hodí, zvlášť, když hraješ z cizí fairwaye nebo z lesa a nemáš vedle sebe distanční kolíkyzeptám se jako nepoučený elév
využiješ ten dálkoměr fakt efektivně? je to opravdu přínosné? děkuji R
Myslím si, že efektivita využitelnosti dálkoměru vzrůstá se snižujícím se HI. S HI někde okolo 20 by hráč už měl mít relativně konzistentní vzdálenosti jednotlivých holí, takže pak už ta přesnost změření dává smysl.Je. Kratší vzdálenosti odhadneš, ale na 70+ metrů už se to hodí, zvlášť, když hraješ z cizí fairwaye nebo z lesa a nemáš vedle sebe distanční kolíky
uměl bys poradit s hodinkami dalekozrakému?Myslím si, že efektivita využitelnosti dálkoměru vzrůstá se snižujícím se HI. S HI někde okolo 20 by hráč už měl mít relativně konzistentní vzdálenosti jednotlivých holí, takže pak už ta přesnost změření dává smysl.
Pokud ale má někdo vyšší HI a je současně „multisportovně” založený, tak bych jako rozumnou investici zvažoval nákup sportovních „smartwatch”. Např. Garmin má dnes už široký výběr typů a hodinky jsou i designem vhodné na běžné nošení, ne jen na sport. Golfová splikace v hodinkách nebo mobilu je dle mého pro rychlou orientaci vyšších HI dostačující.
Zajdi si (zajed) přímo do značkové prodejny Garmin, tam si můžeš vyzkoušet co se ti bude líbit a hlavně na co budeš vidětuměl bys poradit s hodinkami dalekozrakému?
Jsou velké rozdíly v tom, co ukazují hodinky a co změříš dálkoměrem?Pokud chceš něco levnějšího, tak Garmin Vivoactive 3 teď lze koupit okolo 3500 Kč, sám je mám ale letos sem je doplnil dálkoměrem, na hřišti pak používám oboje.