Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já osobně beru jen ledvinky bo slouží i jako cover a za 5 USD je to asi v poho dvě hole standard 38.5 pro ogary a dvě kratší 37.5 pro cérkyPro mě délka 38,5 bez "píčovin". Ale asi nedokáž splnit bod 4. 23.3.2022 už totiž bylo.
Pokud ten klacek dorazí do konce května,tak ho nezapomeň vzít sebou na Darovou Uděláš nám ostatním předváděcí akcičkuDoufám, že to klapne. Taky si vezmu ledvinku navíc.
Když s tím umí Rick, tak to musí přece fungovat. Alespoň jednu nezapomenutelnou hru! :-D
Pokud ten klacek dorazí do konce května,tak ho nezapomeň vzít sebou na Darovou Uděláš nám ostatním předváděcí akcičku
Dobrej nápad ... ale půjčím to jen na potvrzení o pojištění Golfplan ... abychom pak mohli vymáhat náhradu za celou sadu želez ...
Nebojte kluci,já ji nechtěl půjčit Já mám problém hrát s těma normálníma holema,co mám v bagu Ale vy by jste si mohli dát nějaké vloženky pro pobavení zbytku startovního pole . Ještě mne napadlo,že mi budeme uzavírat mezi sebou sázky ,kdo z vás bude v dané vložence úspěšnějšíDobrej nápad ... ale půjčím to jen na potvrzení o pojištění Golfplan ... abychom pak mohli vymáhat náhradu za celou sadu želez ...
Mám to stejně - doufám, že to bude super a já nebudu muset na tréninky tahat 20kg bag, ale jen jednu hůl v kapse