Kluci pokud teda chcete opravdu objednat společně, tak navrhuju:
1. vyberte jakou délku shaftu chcete
Jaké délky nabízíte?
Délka znamená "celkovou" délku hole od konce rukojeti po spodní patu hlavy, což je způsob, jakým USGA měří délku hole (zobrazeno níže). Máme dvě standardní délky. Model 38,5 palce (97,8 cm) je obvykle určen pro hráče s výškou 173 cm (5ft 8in) nebo vyšší a model 37,5 palce (95,25 cm) je určen pro hráče, kteří jsou nižší než 5ft 8in. Pokud měříte "asi" 5ft 8in a nejste si jisti, kterou délku si objednat, doporučujeme model 38,5", pokud jste dobrý hráč, a 37,5", pokud jste začátečník, protože kratší hole se lépe ovládají. Nabízíme také kratší a delší délky v krocích po 1/2 palce (1,27 cm) za příplatek 20 USD. Delší oficiálně nedoporučujeme, a to ani v případě, že jste vysoký hráč a vaše celá sada je extra dlouhá. S delším shaftem je švihová váha těžší a zvyšuje se ohyb a točivý moment (twist), takže je velmi obtížné využít výhod delšího shaftu a důsledně dopravit hlavu k míčku. Navíc i velmi vysocí hráči mají podobné rozměry od zápěstí k zemi, takže vysocí hráči nutně nepotřebují delší hole. To platí zejména pro naše hole Adjustable, protože standardní délka 38,5" je delší než většina holí v plné sadě, a to i s extra dlouhými shafty. Přesto nabízíme délku 39 palců (99 cm) za příplatek 20 USD nebo délky 39,5 palce (100,3 cm) a 40 palců (101,6 cm) za příplatek 40 USD, protože tyto délky vyžadují na zakázku vyrobené nástavce.
Translated with
www.DeepL.com/Translator (free version)
2. Zda chcete za 5 USD i "ledvinku" kam se vleze hůl
3. Zda chcete nějakou personalizaci - standart za 10 USD je bílý volitelný text na modrém pozadí s okraji které tmavnou až do černa viz
OBRÁZEK případně vlastní
LOGO asi za 25 USD?. Podle mě je to jen umělohmotná samolepka - za mě bych si uměl představit třeba českou vlajku, ale tohle je indivduální.
4. Pokud máte fakt zájem, tak mi nejpozději do středy 31.3.2022 (opraveno) pošlete zálohu 5.000 Kč na účet co vám pošlu osobně i s telefonem a kontaktem na mne. Ještě musím zjistit poplatky za proclení a clo. Doprava z USA by měla trvat zhruba týden dle mailu od Divnicka, doprava do ČR pro 3 hole za 66USD tak to možná bude stejné i pro více holí, uvidíme. Jakmile by dorazily, tak je rozešlu Zásilkovnou každému zvlášť.