Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jo a kdo ještě nemá svoji Divnohůl a chtěl by si udělat radost třeba na Vánoce, tak Tomáš Milata z GolfProVšechny jich už má pár skladem i v ČR - aneb kdo zaváhá nehraje
Čtu to až teď a byl jsem to já s partnerkouV sobotu jsem v Šilherovicich pozoroval na hristi par a kazdy se prochazel s jednou holi a ledvinkou za pasem. Takze zrejme taky Divnick lidi
No nás to vyšlo na 5.000 ale samozřejmě bez práce s objednávkou, dohadováním s shippingem, šaškárnami a formuláři k proclení atd. A hlavně oficiální prodejce k tomu musí nést zákonnou záruku a nedjbože i generovat nějaký zisk. Já to čekal že to bude tak za 7.900 po pravdě...Koukám, že podražilo... vcelku logicky (další obchodník k cenám od výrobce v řadě). Za 6.200,- už je to skoro dost.
Posuň to aspoň o 200 km na západ a můžeme se bavitInformuji všechny příznivce této "kouzelné" teleskopické hole, že s podporou tamního rezortu a golfového klubu hodláme v dubnu 2023 uspořádat na Ostravici
1. Mistrovství ČR ve hře s holí se stavitelným loftem
Pokud bude alespoň 15 zájemců o tuto soutěž, připravíme na některou neděli před nebo po Velikonocích hru na 18 j. se slevou greenfee i s dobrým obědem po hře a se slevou greenfee pro sobotní tréninkové kolo na seznámení se s hřištěm. Přespolním pomůžeme zajistit ubytování v rezortu. Víme, že pro mnohé je to dálka, ale už jste hráli Ostravici na jaře?
Podle aktuální informace je v nejmenovaném severomoravském obchodě, kde mají vybavení na Golf pro všechny kategorie hráčů a hráček, k dispozici ještě cca 10 divnick holí (vánoční dárek?) a další budou v březnu. Jen v našem klubu díky aktivitě Mac tuto hůl vlastní a zkouší již 7 členů a členek.
Pokud vás tato akce zajímá, napište zde svůj názor případně vyjádřete předběžný zájem se akce zúčastnit.
JK
Přiznám se, že ta hůl je pro mne nouzový doplněk. Hra s ní je minimálně v polovině případů spíš za trest než za odměnu. Představa, že za hru s ní dobrovolně ještě platím a "plýtvám" už takhle drahocenným časem je slušně řečeno neatraktivní.Tak třeba přijedeš s requo na víkend k nám. Když ano, slibuji, že další rok to uspořádáme v Hořehledech. To určitě bude i víc majitelů "divnoholí".
Při tvé pozici a vytížení u vás v rezortu tomu moc dobře rozumím. Ale celé je to myšleno víc jako recese a společenská záležitost. Uvidíme........ Představa, že za hru s ní dobrovolně ještě platím a "plýtvám" už takhle drahocenným časem je slušně řečeno neatraktivní.