- Klub
- Ostravice
- HI (HCP)
- 11.1
Pocitově pattování je samozřejmě trošku jiné. V nastavení PUTTER to má dokonce mírně negativní sklon, ale můžeš si to posunovat po půl loftu tak, aby Ti to vyhovovalo. 17 puttů na 9-ce a to jsem si s tím dal před hrou asi 6 puttů bo jsem spěchal. V okolí greenu zatím moc nemůžu posoudit, protože jsem buď dohrál až na green nebo jsem to zprasil. Ale to není holí, nějak jsem na podzim chytil nějakou podivnou cukaturu při čipování a pitchování a nemůžu se toho zbavit ani s ými wedgemi.
Dnes turnaj na Lipinách s full setem, zítra asi vyběhnu zase pro změnu jen s Divnickem a vezmu ho i pořádně na driving, putting a chipping, pak napíšu další pocity. Už jsem zvědav co na to řeknete až to poprvé zkusíte.
Jo a průser, zapomněl jsem vám přibalit tištěný manuál k holi - mrcha byl na zapadlý dně krabice a našel jsem ho před chvílí. Takže ofotím a pošlu. Ale Steve psal, ať se hlavně mrkneme na videa a texty na webu, protože ten tištěný neobsahuje všechny informace. No ale pro pořádek přikládám PDF.
Dnes turnaj na Lipinách s full setem, zítra asi vyběhnu zase pro změnu jen s Divnickem a vezmu ho i pořádně na driving, putting a chipping, pak napíšu další pocity. Už jsem zvědav co na to řeknete až to poprvé zkusíte.
Jo a průser, zapomněl jsem vám přibalit tištěný manuál k holi - mrcha byl na zapadlý dně krabice a našel jsem ho před chvílí. Takže ofotím a pošlu. Ale Steve psal, ať se hlavně mrkneme na videa a texty na webu, protože ten tištěný neobsahuje všechny informace. No ale pro pořádek přikládám PDF.