Já je odevzdávám na lampárně v „oddělení ztrát a nálezů”A seberete micky na hristi v rafu? Nebo taky cekate, jestli si pro ne nekdo prijde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já je odevzdávám na lampárně v „oddělení ztrát a nálezů”A seberete micky na hristi v rafu? Nebo taky cekate, jestli si pro ne nekdo prijde?
No bohužel mám pocit, že celá diskuze sklouzla od toho co popisuješ, právě ke zbylým pár míčům...Myslím, že tu nikdo pár míčků v hodnotě desetikorun neřeší. K problému jsme se dostali ze situace, kdy si někdo vezme vícero míčků (vyšší desítky) a musí pak z nějakého důvodu driving před jejich odpálením opustit - míčky si sebou vzít nemůže (většinou to provozovatel přímo zakazuje nebo by byl minimálně podezříván z toho, že je krade) a na místě mu je lidí vystřílí. A zatímco jsou mezi vámi tací, kterým se taková situace stane 1-2x za život a neřešíte ji, tak pro mne nebo @davidfara to je denní chleba. A já ani David to neřešíme, já rád podpořím každého, kdo si chce zatrénovat a David to vysockuje z jinejch košíků, když jejich majitelé odejdou telefonovat nebo na svačinu (sranda!!!).
A protože to není systémový problém, nemá ani systémové řešení - nikdy se na mne neobrátil žádný můj návštěvník, že mu někdo vystřílel míče. Dokážu si představit, že bych na drivingu nechal volně k dispozici např. 2-3 cedulky "prosím neberte mi mé míče, vrátím se dotrénovat", které by pro tento případ (odchod na delší čas s návratem) hráč mohl použít a na rohožku spolu s míčky položit. Ale to se samozřejmě týká jen mého drivingu, za ostatní mluvit nemohu.
Tohle je jednoduchý. Já bych se zachoval tak, že ty míče prostě nechám na recepci. Pokud se jedná o menší driving, kde nikdo není, tak mám bohužel smůlu a tam by přicházel v úvahu jedině nápad @mkopcak s cedulkami.Obecně si myslím, že pokud jakýkoliv golfista musí z nějakého důvodu opustit driving kde má míče a plánuje se vrátit a dohrát je, je to právě jeho zodpovědnost, aby si našel nějaké řešení jak o emíče nepřijít
Vim ze reaguju na par let starej prispevek, ale nahodou sem tenhle zlutej srixon na hristi nasel, myslim ze to bylo na 9. v berovicich, nekdo si asi neveril pres vodu Tak sem si ho nechal na trenovani do site a ma za sebou uz dobre pres 300 odpalu, spis delsi zeleza, wedge malo, ale vypada naprosto paradne. ProV1 sice nechava po impaktu hezkou znacku a ze zacatku mel takovej lepsi odraz a po cca 100 odpalech je odrbanej a prasklej. Takze tyhle mice na drivingach lidi urcite driv rozeberou nez se omlatejTak dle hledani jsou Srixony v Hodko jednovrstve, cena pri velkem mnozstvi cca 10kc/ks
pry se vyznacuji az 4 nasobnou vydrznosti
No já bych skoro nesouhlasil s tím, že tu někdo neřeší pár desetikorun. ti co se tu nejvíc a nejsarkastičtěji ozývají proti vlastnickým vztahům pár stránek nazpět vehementně řešili, jak je resorty okrádají o desetikoruny omlácenými balonky, s kterými oni a Tiger Woods nemohou plnohodnotně trénovat.Myslím, že tu nikdo pár míčků v hodnotě desetikorun neřeší. K problému jsme se dostali ze situace, kdy si někdo vezme vícero míčků (vyšší desítky) a musí pak z nějakého důvodu driving před jejich odpálením opustit - míčky si sebou vzít nemůže (většinou to provozovatel přímo zakazuje nebo by byl minimálně podezříván z toho, že je krade) a na místě mu je lidí vystřílí. A zatímco jsou mezi vámi tací, kterým se taková situace stane 1-2x za život a neřešíte ji, tak pro mne nebo @davidfara to je denní chleba. A já ani David to neřešíme, já rád podpořím každého, kdo si chce zatrénovat a David to vysockuje z jinejch košíků, když jejich majitelé odejdou telefonovat nebo na svačinu (sranda!!!).
A protože to není systémový problém, nemá ani systémové řešení - nikdy se na mne neobrátil žádný můj návštěvník, že mu někdo vystřílel míče. Dokážu si představit, že bych na drivingu nechal volně k dispozici např. 2-3 cedulky "prosím neberte mi mé míče, vrátím se dotrénovat", které by pro tento případ (odchod na delší čas s návratem) hráč mohl použít a na rohožku spolu s míčky položit. Ale to se samozřejmě týká jen mého drivingu, za ostatní mluvit nemohu.
Další demagog, který překrucuje vše, co nevyhovuje jeho jedině správnému názoru.No já bych skoro nesouhlasil s tím, že tu někdo neřeší pár desetikorun. ti co se tu nejvíc a nejsarkastičtěji ozývají proti vlastnickým vztahům pár stránek nazpět vehementně řešili, jak je resorty okrádají o desetikoruny omlácenými balonky, s kterými oni a Tiger Woods nemohou plnohodnotně trénovat.
Alespoň tvoje působení zde na foru dostane druhý rozměr a nebudeš se lacině strefovat jen do Bohumila. Ale trefil jsem koukám na komoru.Další demagog, který překrucuje vše, co nevyhovuje jeho jedině správnému názoru.
To je přesně to, co jsem říkal - šetření na nesprávném místěAktuální dnešní zážitek - warmup před 1.jamkou na Zbraslavi (Praha). Za 20 Kč má vypadnout 12 míčků. Výsledek:
Zobrazit přílohu 26467Zobrazit přílohu 26468
8 míčů. Z toho dva nehratelné - prasklé a jeden z poloviny chyběl. Zbytek až každý posoudí sám.
---
Kolem jedoucího Maršala jsem na to upozornil, prý se to občas ten špatný počet stává, omluvil se a že dá vědět někam někomu k seřízení. Reakce asi ok. Ten zbytek jsem neřešil, čert vem tu dvacku. Ale nemůžu si pomoct - pocitově mi to docela hodně sráží kvalitu resortu. To kdyby tam ten warmup nebyl, tak je to snad na vysledný dojem lepší, než tohle (chápu komplikace s udržením kvality, ale stejně).
Jojo, před měsícem mi jich taky vypadlo jen 10. A když jsem chtěl další košík, už mi to nevzalo dvacku. U toho nízkýho objemu na tomhle drivingu by to chtělo lepší kontrolu. Přece jen když máš výslovně uvedeno že jich máš vystřílet jen 12, měly by bejt v pořádku.Aktuální dnešní zážitek - warmup před 1.jamkou na Zbraslavi (Praha). Za 20 Kč má vypadnout 12 míčků. Výsledek:
Zobrazit přílohu 26467Zobrazit přílohu 26468
8 míčů. Z toho dva nehratelné - prasklé a jeden z poloviny chyběl. Zbytek ať si každý posoudí případně sám.
---
Kolem jedoucího Maršala jsem na to upozornil, prý se to občas ten špatný počet stává, omluvil se a že dá vědět někam někomu k seřízení. Reakce asi ok. Ten zbytek jsem neřešil, čert vem tu dvacku. Ale nemůžu si pomoct - pocitově mi to docela hodně sráží kvalitu resortu. To kdyby tam ten warmup nebyl, tak je to snad na vysledný dojem lepší, než tohle (chápu komplikace s udržením kvality, ale stejně).
Po delší době jsem si do bagu přidal lovítko, protože jsem byl hrát na hřišti, kde je voda čistá a má to smysl. Byl jsem hodně překvapen a stalo se mi to poprvé: Několik míčků jsem vylovil. Těšil jsem se na provéčka! A ouha! Odhadoval bych, že možná i více než polovina míčků ve vodě kolem greenů jsou DRIVING RANGE BALLS. Že by byli golfisté chudší, než byli v nedávné minulosti? Nebo jsou hůře vychovaní?
Tak jasně, občas se najdou. Ale to množství mě udivilo, skoro šokovalo!Vcelku běžně nacházím drivingáče u jamek s vodní překážkou (nebo hustým křovím a tak). Různá hřiště. To si měl spíš kliku, že se ti to doposud nestalo. A nebo hraješ jen po fervejích a nehledáš.