Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Garmin Enduro3/Fenix8 pro golf (srovnani s Approach70) ?

Jj, jak restartoval, tak vyp./zap. Několikrát. 🙈 Asi je zkusím hodit do továrního, jinak nevím.
Z domova mi to najde 10 hřišť, včetně Zbraslavi, ale Park ne. 🤬
Fando @Ferrry mě se začal kousat telefon. Tak jsem šel do továrního nastavení a zatím dobrý. Zkus tovární nastavení a když to nepůjde tak reklamovat 😉 Zatím neprodavej ty s62 😂

Moje Fenixy 8 Golf Park taky v pohodě mají (někdy od podzimu). Postup aktualizace už tu popsán je. Já jsem si ale skoro jistej, že tu položku u evropských map mám zaškrtnutou…

Chlapci moji (i děvčata), dnes je šťastný den!!!
Teď jsem připojil hodinky do kompu a vyskočila na mě aktualizace... a co myslíte? Má ho tam!!! Yeees! 😍
Všem děkuji za rady, návody a konzultace, vidíme se brzy na hřišti. ;)
Stejně to nechápu, protože už jsem aktualizoval mapy asi třikrát a až teď se to propsalo.
Tome @TP_79 už můžeš jít z pod mýho balkonu domu, nic házet nebudu. 😂

1743103616998.webp

Přílohy

• 20250327_202923.webp
    20250327_202923.webp
    105,6 KB · Zobrazení: 30
Teď jsem připojil hodinky do kompu a vyskočila na mě aktualizace... a co myslíte? Má ho tam!!! Yeees! 😍
Stejně to nechápu, protože už jsem aktualizoval mapy asi třikrát a až teď se to propsalo.

Zobrazit přílohu 49204
Ještě zbývala poslední možnost - ručně smazat v hodinkách info o updatech (registry) a mapové podklady 😉
Ale to je pro „odborníky" 🤭

Já doufal, že to bude v nějaké další aktualizaci. 🙏 A naštěstí to klaplo. ☺️

Zobrazit přílohu 49204
Ok, tak dík, tak tam prosím ukliď ty plechovky od piva, ty dva dny nebo jak dlouho byly dlouhé 🙏 🙏 🙏

Potvrzuji, nejnovější verze je 7.20
Takže pánové, nová verze map je 25.10
Měl by obsahovat update hřiště Slapy.
Jinak docela skok v číslování verzí. Zřejmě nějaké jkednocení číslování.

Takže pánové, nová verze map je 25.10
Měl by obsahovat update hřiště Slapy.
Jinak docela skok v číslování verzí. Zřejmě nějaké jkednocení číslování.
Tak to by mě zajímalo, co se na Slapech změnilo, přenormování myslím proběhlo minulý rok

Tak to by mě zajímalo, co se na Slapech změnilo, přenormování myslím proběhlo minulý rok
To třeba může být jen oprava nějaké nepřesnosti v mapových podkladech.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom