Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Taky to tak vidím......jak píše výše @Jerry, to je hodně smutný. Jestli spoléhají na Ondru L. v ET a Kláru S. v LPGA, že tím nahradí sledovanost PGA.......tak o tom silně pochybuju.....LPGA a ET, z PGA jen 3 majory.
Víte jakej z toho mám pocit? Jako by pan manažer Dědek uvědomil, že si ukousnul příliš velkej krajíc a teď se snaží vykrývat a vyhnívat, aby si toho nikdo moc nevšimnul.
Skvělý nápad, pozveme je na RequoCup ... ale ne, to je blbost, to by stejně nemohli vysílat v přímém přenosu ale až v záznamu po desáté hodině.Mohli by vysílat český hobby golf, třeba přímé přenosy z Men Tour
A ten dress code by možná taky nebyl úplně 100 %Skvělý nápad, pozveme je na RequoCup ... ale ne, to je blbost, to by stejně nemohli vysílat v přímém přenosu ale až v záznamu po desáté hodině.
Tolik sprostejch alkoholiků za božího dne by rada pro televizní a rozhlasové vysílaní určitě nesnesla.
No nepovedený rány to by bylo opravdu hned ... Spíš by mě zajímalo, jak dlouho by trvalo natočit povedený rány, aby z toho vzniknul aspoň půlhodinový sestřih ... Kdybych měl mluvit za sebe, tak ta jedna sezona by možná nestačila takže leda s GolfChannel domluvit nějakou dlouhodobou spolupráci ...Na druhou stranu udělat sestřih nepovedených ran by bylo mnohem jednodušší, tady to natočíš na jednom turnaji, nemusíš to sbírat celou sezonu jak na PGA.
Vysílací práva, prostě Eurosport zaplatil víc.Známe důvod, proč ani The Players nebude na Golf Channelu?
Kde si vzal 42 flajtu denně? Nenašel jsem termín, kdy by byla volná místa, buď je obsazeno, nebo moc v budoucnu a mám si zavolat. Ale ve filtru se dá volit čas od 5 ráno do 7 večer. To mi dává při startech po 10 minutách 90 flajtů a skoro bych čekal, že mezery budou menší než 10 minut. Tohle hřiště fakt nikdy prázdné nebude si myslím..Říkal komentátor, že na 17. jamce skončí ročně ve vodě 100k míčků. Když to rozpočítám úplně teoreticky:
365 dní x 273 míčků.
42 flajtů denně a každý z nich tam nechá 6,5 míčku?
To je nějak moc, ne? A pokud snížíme počet hracích dnů, případně počet flajtů, tak je to číslo ještě horší.
Počítal jsem 6 flajtů za hodinu na sedm hodin denně. Každej den se tam asi nehraje. A i kdybychom počítali těch tvých 90 flajtů denně na 365 dní, tak jsou to tři míčky na flajt. I tak je to v průměru dost, ne?Kde si vzal 42 flajtu denně? Nenašel jsem termín, kdy by byla volná místa, buď je obsazeno, nebo moc v budoucnu a mám si zavolat. Ale ve filtru se dá volit čas od 5 ráno do 7 večer. To mi dává při startech po 10 minutách 90 flajtů a skoro bych čekal, že mezery budou menší než 10 minut. Tohle hřiště fakt nikdy prázdné nebude si myslím..
To je. A 90 jsem asi trochu přehnal. Fakt nevím, jak to tam chodí, ale je to slavný hřiště kam můžeš, budou se asi snažit tam nacpat hodně lidí. Něco jako OldCourse St.Andrews. Tam je taky furt plno. Když vidím, kolik tam toho nahází profíci, tak já sám bych byl rád tak za 3.. Je tam webkamera, tak mrkni na normální provoz, až nebude turnaj a třeba uvidíš kolik tam toho nahází obyčejní joudovéPočítal jsem 6 flajtů za hodinu na sedm hodin denně. Každej den se tam asi nehraje. A i kdybychom počítali těch tvých 90 flajtů denně na 365 dní, tak jsou to tři míčky na flajt. I tak je to v průměru dost, ne?
„A není to málo Antone Pavloviči?”... tak jsou to tři míčky na flajt. ...
JJ, včera to tam padalo zdatně.„A není to málo Antone Pavloviči?”
Chudák Ben An se postaral o druhý nejvyšší zápis v historii The Players na jamce č. 17
A zde sestřih „cákanců” ze 17. jamky
No jasně, viděl jsem ty žbluňkance. Ale průměrně 3 míčky na flajt na všechna odpaliště? To by muselo být na 18 v Mladý Bolce aspoň 50k míčků ročně. Já se nedohaduju, ani to nerozporuju, jen mi to přijde moc.„A není to málo Antone Pavloviči?”
Chudák Ben An se postaral o druhý nejvyšší zápis v historii The Players na jamce č. 17
A zde sestřih „cákanců” ze 17. jamky
Ale jo, pár flajtů v tom průměru bylo, ale většina ne. Až tam půjdeme my dva, tak budeme těžce nad průměrem, to je bez debat...
Já bych tomu i věřil a přirovnávat to k 18. jamce na Bolce je trošku OUT.No jasně, viděl jsem ty žbluňkance. Ale průměrně 3 míčky na flajt na všechna odpaliště? To by muselo být na 18 v Mladý Bolce aspoň 50k míčků ročně. Já se nedohaduju, ani to nerozporuju, jen mi to přijde moc.