Pokud tam někdy my dva půjdeme, jen pro sebe si nechám přistavit dodávku plnou míčkůAle jo, pár flajtů v tom průměru bylo, ale většina ne. Až tam půjdeme my dva, tak budeme těžce nad průměrem, to je bez debat...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pokud tam někdy my dva půjdeme, jen pro sebe si nechám přistavit dodávku plnou míčkůAle jo, pár flajtů v tom průměru bylo, ale většina ne. Až tam půjdeme my dva, tak budeme těžce nad průměrem, to je bez debat...
A odkaz by nebyl?
No jasně, viděl jsem ty žbluňkance. Ale průměrně 3 míčky na flajt na všechna odpaliště? To by muselo být na 18 v Mladý Bolce aspoň 50k míčků ročně. Já se nedohaduju, ani to nerozporuju, jen mi to přijde moc.
btw. na kterem hristi se hralo finalove kolo v Tin Cupu? vite to nekdo, pripada mi povedome, ale nemuzu si vzpomenoutZnám jednoho ..
btw. na kterem hristi se hralo finalove kolo v Tin Cupu? vite to nekdo, pripada mi povedome, ale nemuzu si vzpomenout
Je fakt, že ta SD kvalita je hrůza a ještě je to nějalý mizerný kodek....Nevím, jaký obchodní model by musel Golf Channel zavést, aby se stal, alespoň pro mne, sledovatelným.
Mám ho jako součást balíku Skylink ze satelitu, kde je jako jeden z mála jen v SD kvalitě, navíc chybí mezi programy, které lze pouštět přes aplikaci Skylinku, tedy třeba na iPadu a ze záznamu. Přímých přenosů minimum, zato spousta pořád stejných reklam, prostě druhá liga, kterou zapnu jen zcela výjimečně.
Dle Alana Babického se na přenosy Eurosportu dívají nižší stovky tisíc, na Masters na ČT4 se dívá skoro milion. Na GCH to dle mého bude míň, je to úzce profilová TV. A je otázkou, zda stále dokola se opakující 4 reklamy jsou výsledkem neschopnosti marketingu (pochybuju, mluvíme o člověku co do ČR přivedl zpět EuropienTour) nebo prostě “slabé” cílové skupiny.na golf se u nás určitě dívá relativně málo lidí (tisíce až desetitisíce?), ale když už někdo, tak bych řekl, že právě na PGA a toho se prakticky vzdali
Nevím jestli mají ten pocit i ostatní, ale dle mého jde Alan do sebe. Oproti minulému týdnu je ego výrazně upozaděno a přenos je plný zajímavých a mnohdy i vtipných postřehů. Viz včera např. poznámka o práci kedíků a vzdálenostních bodech na FW...za mě palec nahoru!Včera jsem slyšel Alana komentovat poprvé a musím přiznat, že je to nezvyk. Ten komentář je hodně výrazný a svérázný, což může být právě dáno tím, že narozdíl od většiny ostatních našich komentátorů má právě Alan hodně nahráno. I zkušeností má z golfového světa neúměrně více, než většina ostatních. Ať už s organizací PGA, marketingem,...Ještě tomu dám šanci.
Přesně tohle jsem chtěl včera napsat. Musím se mu omluvit. V pátek i v sobotu mě bavil. Když přimhouřím oko, jak neskrytě fandí Leeovi a nemá rád Brysona, tak ve zbytku fakt ubral a najednou se to poslouchat dá. Komentář, že by se Major měl nazývat jen Grandslam, protože mu to evokuje Majora (doplňme si prý sami), byl zbytečnej, ale jinak fakt dobrý.Nevím jestli mají ten pocit i ostatní, ale dle mého jde Alan do sebe. Oproti minulému týdnu je ego výrazně upozaděno a přenos je plný zajímavých a mnohdy i vtipných postřehů. Viz včera např. poznámka o práci kedíků a vzdálenostních bodech na FW...za mě palec nahoru!
A dokonce i vysvětli to skákání do řeči. Nikdy jsem zaplať pánbůh nekomentoval, přijde mi to vysvětlení trochu na vodě, ale asi jsem schopen ho pochopit.Přesně tohle jsem chtěl včera napsat. Musím se mu omluvit. V pátek i v sobotu mě bavil. Když přimhouřím oko, jak neskrytě fandí Leeovi a nemá rád Brysona, tak ve zbytku fakt ubral a najednou se to poslouchat dá. Komentář, že by se Major měl nazývat jen Grandslam, protože mu to evokuje Majora (doplňme si prý sami), byl zbytečnej, ale jinak fakt dobrý.
Jj...mám z něho stejný pocit........i když se mi i v minulých přenosech jeko komentování docela líbilo, tak poslední tři dny (samozřejmě jsem neviděl vše od A do Z) byly z jeho strany ještě o dost lepší.....asi mu někdo něco řekl a nebo to tady čteNevím jestli mají ten pocit i ostatní, ale dle mého jde Alan do sebe. Oproti minulému týdnu je ego výrazně upozaděno a přenos je plný zajímavých a mnohdy i vtipných postřehů. Viz včera např. poznámka o práci kedíků a vzdálenostních bodech na FW...za mě palec nahoru!
Já mu taky celkem přeju, je to sympaťák roku. Jenže když to Bryson posadí ze 180 yardů k fangli, ani nepípne (možná zrovna pil kafe, nebo jedl sušenku, nevím), ale jakmile Lee zaparkuje míček 3 metry od fangle, už hejká, že to je jasnej berdík. Mimo tohle ok.A přidávám se, také fandím Westwoodovi
Jj, taky mi přijde, že mu někdo sepsal, co se tu o něm píše a vzal si to trochu k srdci...asi mu někdo něco řekl a nebo to tady čte
Říkám, nikdy jsem nekomentoval a ani bych to nazkoušel , ale asi je strašně těžké zůstat nestranným. Podle mě to ani nejde. Takže za mě OK.Já mu taky celkem přeju, je to sympaťák roku. Jenže když to Bryson posadí ze 180 yardů k fangli, ani nepípne (možná zrovna pil kafe, nebo jedl sušenku, nevím), ale jakmile Lee zaparkuje míček 3 metry od fangle, už hejká, že to je jasnej berdík. Mimo tohle ok.