- Klub
- Beřovice
- HI (HCP)
- 14.6
Hele, zvyknout si zkouším a nejde to, alespoň mě ne. A.B. má uznávám některé zajímavé postřehy, člověk se někdy něco dozví, ale jako celek je to pro mě pořád těžko zkousnutelné.Na Alana Babického si člověk musí zvyknout, viděl jsem s ním již asi 4 turnaje a je to mnohem lepší než skoro všichni na Golf Channelu. A.B. má spoustu i pro mě zajímavých postřehů, jeho přehled o hře i mimo ni je 100x vyšší než u klasických komentátorů. A právě toto pro mě vyvažuje jeho občasné výlevy jeho ega. Komu se to nelíbí ať si pustí anglickou verzi. Ale musím se taky přiznat že Míru Bosáka mám radši.
Souhlasím s @mkopcak, že tyto turnaje na E2 zřejmě sleduje i spousta negolfistů, a tak je jeho nasazení na přenosech předem dobře promyšlený tah. Třeba moje manželka a dcera se vydrží na E2 koukat se mnou, u Golf Channelu o toho usínali. Jen je třeba pustit si přenos zpětně cca 15 minut a reklamní spoty přeskakovat. Po 22 hodině už je ale reklam méně.
Mám si pustit anglickou verzi podle tebe? Proč jako? Platím si českou verzi a mám stejné právo být nespokojenej a stěžovat si, co za svoje peníze dostávám, jako ty bejt spokojenej. Sice se anglicky domluvím, ale pohodlné to pro mě není.
Bosák občas mele nesmysly, ale je alespoň zábavný, takže toho bych bral s radostí. Jak jsem dopadl se zpětným sledováním můžeš vidět výš.