- HI (HCP)
- 14,2
Co to ma za kanaly, nenasel sem to na webu? DikyNějakou dobu využíváme Sweet.tv a spokojenost. Stojí 3 eura měsičně a lze používat až na 4 zařízeních.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Co to ma za kanaly, nenasel sem to na webu? DikyNějakou dobu využíváme Sweet.tv a spokojenost. Stojí 3 eura měsičně a lze používat až na 4 zařízeních.
3 Eura ?Nějakou dobu využíváme Sweet.tv a spokojenost. Stojí 3 eura měsičně a lze používat až na 4 zařízeních.
ale to už vychází slušněTak to se omlouvám, ale já to mám pár měsíců. Cena byla 3 eura a teď jsem se díval, že strhávají stále stejně. Na slevomatu mě teď google našel 749Kč za půl roku.
na webu maji cenu 3 ecka3 Eura ?
Já tam našel akorát 239,- za měsíc a žádnou jinou možnost.
Na webu nebo v aplikaci eurosportu říkali. A taky ze to pak možná budou pouštět ze záznamu na E2..Bude mozne nekde sledovat The Players? V programu Eurosportu ani Golf Channelu zadna zminka... Diky
Myslím, že to poběží na webu či v aplikaci Eurosportu, na E2 po tenisu.Na webu nebo v aplikaci eurosportu říkali. A taky ze to pak možná budou pouštět ze záznamu na E2..
Bylo to i na Nej, skoro nekoukatelnéNekoukate někdo teď na golf přes Telly? Mám zase posunutý zvuk. Nevím jestli to je problém jen u mě.
Nedá se nás to pořádně koukat.
to je hroznýBylo to i na Nej, skoro nekoukatelné
Za ty tri eura jen tech 12 kanalu. Na tom slevomatu kde je to na vyber bud pul roku nebo na rok uz je nejakej seznam vypsanej.na webu maji cenu 3 ecka
Zobrazit přílohu 34934
ale ze tam není seznam kanálu ..... je to legalni vysílání?
Tak tohle jsem nikde na webu nenašel. Našel jsem to pouze na webu v češtině a tam je jen plná nabídka za úplně jiné peníze. Na Slevomatu je pak akorát ten půl rok za těch 749,-. Tak nevím ...... ????na webu maji cenu 3 ecka
Zobrazit přílohu 34934
ale ze tam není seznam kanálu ..... je to legalni vysílání?
Máš na mysli Eurosport na tomto odkazu?Asi nejlepší je v současné době kombinace Gofl Channel a Eurosport on-line předplatné (myslím, že je cca 699 Kč/rok). Pak máš všechno podstatné a Eurosport s možností českého komentáře i v době kdy na klasickém Eurosportu běží tenis .
LIV je dle mého názoru na dívání horší než PGA Tour, viz vlákno o Mayakoba classic.
Se Skylinkem je problém, že mají Golf Channel v SD a ne v HD, což je docela špatný...
Ano, mám. Golf jede většinou i dříve než na E2, kde jsou ještě pinkálisti s tenisovou raketouMáš na mysli Eurosport na tomto odkazu?
Raději se zeptám, abych si nezaplatil omylem něco bez golfu.Sports online - Watch Highlights and Clips
Your go-to source for highlights, clips and best moments: football, UFC and more. Follow all the latest sports action.www.eurosport.com