To je středeční PAR3 ContestVždyť je teprve středa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To je středeční PAR3 ContestVždyť je teprve středa
Opakuje se to přece rok co rok. Golf u nás nemůže mít přednost před fotbalem, hokejem, tenisem a třeba i florbalem, navíc, když je možnost využít čt sport plus.Je to super... jedou podle planuZobrazit přílohu 35383
Já to ode dneška budu sledovat na www.masters.comVčera jsem to pozoroval přes zelené tlačítko od 21 hod, ale pak jsem to raději vypnul. Komentoval to Dusík a Spilková
Míro, co to stojí?Já to ode dneška budu sledovat na www.masters.com
Mohu si tam vybrat svoje favority a pak uvidím každou jejich ránu
I já. Dal jsem tomu 15 minut a to mi stačilo...Včera jsem to pozoroval přes zelené tlačítko od 21 hod, ale pak jsem to raději vypnul. Komentoval to Dusík a Spilková
myslím, že je to freeMíro, co to stojí?
Navíc to na Masters.com lze sledovat zdarma odkudkoliv. Jede mi to teď mimo EU, v Albánii, kde O2 nebo ČT dělají problémy i přes VPN, a po přihlášení si to hned vzpomnělo na moje oblíbence z loňska.
myslím, že je to free
Super, díky moc oběma!Jak píše @macdav je to zadara
Má to jeden nedostatek, neuslyšíš "česká golfová moudra"
V mobilu na mě taky nemluvila, v kompu jo. Zkus komp.Titulky jsou super, umělá inteligence na mě ale nemluví
Záleží na tom, kolik máš navolených favoritů. Pokud hodně, tak pak nezbývá čas na ostatní hráče.Nevím proč, ale nejde mi přímý přenos, ale jen Favorite Groups. Je to možné? Myslel jsem, automaticky pojede přenos a do toho vstupují oblíbení hráči.
Nebo se pletu?
Díky
Myslíš tohle? Tak to mi taky nejde. Je tam jen fotka.Nevím proč, ale nejde mi přímý přenos
Přímý přenos jede, jak je uvedeno výše musíš si vybrat hráče do MyGroup a pak to jede.Myslíš tohle? Tak to mi taky nejde. Je tam jen fotka.
Zobrazit přílohu 35423