Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golf v TV

Je to super... jedou podle planu🙈Zobrazit přílohu 35383
Opakuje se to přece rok co rok. Golf u nás nemůže mít přednost před fotbalem, hokejem, tenisem a třeba i florbalem, navíc, když je možnost využít čt sport plus.
Dobře si pamatuju, jak se hrál před lety Davis Cup. Radek Štěpánek prohrával v singlu 0:2 na sety, vyrovnal na 2:2 a v pátém setu stejně prohrál. Vše to bylo na úkor golfu, který už měl dávno běžet. Tušil jsem, že to neotočí, ale tenis to byl pěknej!:D

IMG_8514.webp

Včera jsem to pozoroval přes zelené tlačítko od 21 hod, ale pak jsem to raději vypnul. Komentoval to Dusík a Spilková:rolleyes:

Včera jsem to pozoroval přes zelené tlačítko od 21 hod, ale pak jsem to raději vypnul. Komentoval to Dusík a Spilková:rolleyes:
Já to ode dneška budu sledovat na www.masters.com
Mohu si tam vybrat svoje favority a pak uvidím každou jejich ránu ;)

I já. Dal jsem tomu 15 minut a to mi stačilo... :rolleyes:

I já. Dal jsem tomu 15 minut a to mi stačilo... :rolleyes:
Jak píše @macdav je to zadara 👍

Pokud si uděláš účet, tak si to ty "tvoje" hráče pamatuje i při dalším přihlášení.

Má to jeden nedostatek, neuslyšíš "česká golfová moudra" 🤭😂

Jak píše @macdav je to zadara 👍

Pokud si uděláš účet, tak si to ty "tvoje" hráče pamatuje i při dalším přihlášení.

Má to jeden nedostatek, neuslyšíš "česká golfová moudra" 🤭😂
Navíc to na Masters.com lze sledovat zdarma odkudkoliv. Jede mi to teď mimo EU, v Albánii, kde O2 nebo ČT dělají problémy i přes VPN, a po přihlášení si to hned vzpomnělo na moje oblíbence z loňska.

Nevím proč, ale nejde mi přímý přenos, ale jen Favorite Groups. Je to možné? Myslel jsem, automaticky pojede přenos a do toho vstupují oblíbení hráči.
Nebo se pletu?
Díky

Nevím proč, ale nejde mi přímý přenos, ale jen Favorite Groups. Je to možné? Myslel jsem, automaticky pojede přenos a do toho vstupují oblíbení hráči.
Nebo se pletu?
Díky
Záleží na tom, kolik máš navolených favoritů. Pokud hodně, tak pak nezbývá čas na ostatní hráče.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom