Pokud máš iPhone, tak zkus Apple PayChtěl jsem udělat registraci pro Eurosport a nelíbí se mi, že to chce všechny údaje o kartě včetně CVC. Platíte to také tak? Nebo to jde zaplatit i jinak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pokud máš iPhone, tak zkus Apple PayChtěl jsem udělat registraci pro Eurosport a nelíbí se mi, že to chce všechny údaje o kartě včetně CVC. Platíte to také tak? Nebo to jde zaplatit i jinak?
Já to neřeším, zadám vše. Na všech mých kartách to stejně chce dvoufaktorové ověření, takže platba neproběhne když to nepotvrdím v aplikaci…IPhone nemám, ale mohu použít PayPal navázaný na německý účet.
Platím taky, schválit se to musí stejně ve smart banceChtěl jsem udělat registraci pro Eurosport a nelíbí se mi, že to chce všechny údaje o kartě včetně CVC. Platíte to také tak? Nebo to jde zaplatit i jinak?
platíš pivoA kdo se boji hodne, muze si vygenerovat virtualni kartu pouze na konkretni platbu a pak ji zrusit. Nekolik bank uz to umoznuje v mobilnim bankovnictvi.
Když ji pujčíš ženské, tak je do hodiny prázdná .....Virtuální karta - do hodiny se zneplatní
Optimální je roční platba v Google Play nebo přes PayPal.Chtěl jsem udělat registraci pro Eurosport a nelíbí se mi, že to chce všechny údaje o kartě včetně CVC. Platíte to také tak? Nebo to jde zaplatit i jinak?
Odpovím sám sobě, třeba to někomu pomůže. Na iPadu v Safari to prostě blbne, posune se to o 30s ať dělám co dělám. V chromu taky.Někdo s ipadem a v Safari?
Myslím, že ano, protože tohle jsou časy na ČT Sport Plus…Taky doufám v přenosy na netu, jinak by to bylo dost kruté...
Nemáte někdo info, kolik let dopředu ještě má ČT nakoupena práva?
Díky
Taky nechápu proč to ČT kupuje, když to pak vysílá jen na netu (přímý přenos) a v TV místo toho dává utkání horských služeb nebo ženský hokej MS základní skupinu, namísto finále v neděli. No nevím, co je zajímavější, jestli ČR - Japonsko ženský hokej nebo Augusta. Programový ředitel ČT musí být anti golfistaTaky doufám v přenosy na netu, jinak by to bylo dost kruté...
Nemáte někdo info, kolik let dopředu ještě má ČT nakoupena práva?
Díky
Od té doby, co Bosák není kmenový zaměstnanec ČT (nejspíš), tak ČT na golf házíTaky nechápu proč to ČT kupuje, když to pak vysílá jen na netu (přímý přenos) a v TV místo toho dává utkání horských služeb nebo ženský hokej MS základní skupinu, namísto finále v neděli. No nevím, co je zajímavější, jestli ČR - Japonsko ženský hokej nebo Augusta. Programový ředitel ČT musí být anti golfista