Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kupodivu jsem na přenos narazila na TwitteruKde sledujete Arnold Palmer invitational? Golf channel nic a Eurosport 2 taky nic, tam je tenis.![]()
Jj, přesně. Chtěl jsem si teď pustit včerejšek, kterej byl od 21:30 a nic. Je tam tenis, i když je v programu golf a po tenise to skočí rovnou na Snooker, kterej tam podle programu časově je.Jo, na programu to je a přehrávač se furt tváří jako že je tam golf, ale ve skutečnosti jede tenis. S tím tenisem mě pěkně sejří. Člověk si to předplatí a pak má prd. A to se vytahovali jak je předplatný super, že je tam víc obsahu, víc kamer a bla bla a skutek utek. Nevím proč to tam nedají alespoň bez komentáře. Řešením je leda online streaming amerického Golf Channel.
Jj, program snese všechno. Ale včerejšek tam není.
A odkaz by nebyl?Kupodivu jsem na přenos narazila na Twitteru
No, já mám tv přes net (sledovani.tv). Ve čtvrtek i v pátek v programu jak píšeš. Ve čtvrtek golf začal dřív, mezi 23.00-23.15, včera nebyl vůbec.Tak to je nějaký divný. Já mám Eurosport 2 přes kabelovku, v programu (guidu v tv) byl ve čtvrtek i pátek do 23:30 psanej tenis, ale ve skutečnosti tam dávali golf. Takže na mém přijímači to bylo opačně, než popisujete - v programu tenis, v reálu golf. Zajímavý![]()
Já mám UPC a přes Horizon Go jsem se kouknul na včerejšek a kulový. Divný.Tak to je nějaký divný. Já mám Eurosport 2 přes kabelovku, v programu (guidu v tv) byl ve čtvrtek i pátek do 23:30 psanej tenis, ale ve skutečnosti tam dávali golf. Takže na mém přijímači to bylo opačně, než popisujete - v programu tenis, v reálu golf. Zajímavý![]()
Že bych si k UPC full, Netflixu, Kodi a HBO, pořídil ještě golf.tv? To je dobrý, zase tak mi to nechybí.Pisu to tu jiz po nekolikate, ale kupte si https://www.golf.tv/.
Temer vsechny prenosy PGA jiz od zacatku kola (tedy nejen Golf Channel prenos).
velmi doporucuji
uz dele nez rok na golf koukam na https://sports24.stream/tv/ , v hledani vyber golf channel nebo nbc podle casovyho programuKde sledujete Arnold Palmer invitational? Golf channel nic a Eurosport 2 taky nic, tam je tenis.![]()
To je program odkud? Já to vidím až od 21:30?
Ja taky od 21:30, v minulem komentu jsem se ukliknulTo je program odkud? Já to vidím až od 21:30?![]()
Z jejich stranek